KAO BLIZNAKINJE! POZNATA MANEKENKA SE POHVALILA PRELEPOM ĆERKOM: Svi komentarišu LEPOTU ANĐELA! (FOTO)
Hajdi Klum sa ćerkom, Foto: Profimedia

neočekivano!

KAO BLIZNAKINJE! POZNATA MANEKENKA SE POHVALILA PRELEPOM ĆERKOM: Svi komentarišu LEPOTU ANĐELA! (FOTO)

"Hajdi je sigurno ponosna na svoju ćerku", jedan je od komentara

Objavljeno:

Američka manekenka poreklom iz Nemačke Hajdi Klum (47) zapalila je društvene mreže kadrovima svoje ćerke Leni Klum (16).

Hajdi i Leni veoma su bliske, a devojčica je krenula majčinim stopama u karijeri. Počela je da snima sve više kampanja, a majka i ćerka su nedavno zajedno "osvanule" i na naslovnici magazina "Vog".

zabava, zvezda, hajdi klum
foto: instagram printscreen

Tako je Hajdi prisutvovala jednom od fotografisanja svoje naslednice i tom prilikom je zabeležila kadrove dok je ona pozirala. Mlada Leni pribukla je veliku pažnju javnosti svojim izgledom, a zaista ima anđeosku lepotu.

"Leni je prelepa!", "Izgleda kao anđeo", "Preslikana Hajdi", "Da li je realno da je ovoliko lepa?", "Hajdi je sigurno ponosna na svoju ćerku", "Prava mala manekenka", neki su od komentara.

Inače, Hajdi je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flavijom Brijatoreom s kojim se rastala nedugo nakon što je saznala da je trudna, a odgajio ju je pevač Seal.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

Manekenka ima još troje dece, Henrija (15), Johana (14) i Lou (11) koje je dobila s pevačem Sealom (57), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku.

Podsetimo, Hajdi je nedavno uslikana sa ćerkom Leni i njenim dečkom u šopingu, a mnogi fanovi tada su rekli "da mama ne mora baš i na dejt da je prati".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.