NIKO NE VERUJE KAKO IZGLEDA! BILA JE POBEDNICA EVROVIZIJE, A DANAS IMA 47 GODINA: I dalje je vanserijska lepotica!
Foto: ULRICH PERREY / AFP / Profimedia

divno!

NIKO NE VERUJE KAKO IZGLEDA! BILA JE POBEDNICA EVROVIZIJE, A DANAS IMA 47 GODINA: I dalje je vanserijska lepotica!

Pleni harizmom!

Objavljeno: 15:15h

Na pozornici Evrovizije tokom njegove bogate i duge istorije razmenjivali su se različiti pobednici, neki od njih danas su već pali u zaborav, dok se o nekima još uvek priča iako je od njihove poslednje pobede prošlo deset ili više godina.

Jedna od njih svakako je pevačica koja je izvela jedan od najvatrenijih i najzapaženijih nastupa. Ukrajinka Ruslana odnela je pobedu 2004. godine kada se tadašnja Srbija i Crna Groa vratila na evropsko takmičenje.

Ruslana
foto: Profimedia

Možda se čini kao da je to bilo juče, ali prošlo je 17 godina. Ruslana danas izgleda bolje nego ikad i može se pohvaliti da je u vrhunskoj formi.

Ruslana 47 godina i dalje je velika zvezda u svojoj zemlji, dobila je čak i svoju Barbi lutku, a svoje trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nakon pobede na Evroviziji jedno vreme bila je posvećena političkom aktivizmu, a pre nekoliko godina obožavatelji su ju mogli videti na istom takmičenju u Lisabonu na kojem se pojavila kao podrška ukrajinskom kandidatu i njihovoj zemlji.

Ruslana je od 1995. godine u srećnom braku sa ukrajinskim producentom i tekstopiscem Oleksandrom Ksenofontovim koji je zapravo autor teksta za njene pobedničke pesme “Wild Dances”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.