OGORČENA GOCA TRŽAN OŠTRO UDARILA PO KRIZNOM ŠTABU I MERAMA: Podržala koncert Crvene jabuke, NA RUBU EGZISTENCIJE!
Foto: Youtube

šok!

OGORČENA GOCA TRŽAN OŠTRO UDARILA PO KRIZNOM ŠTABU I MERAMA: Podržala koncert Crvene jabuke, NA RUBU EGZISTENCIJE!

Pevačica je objašnjavala da je svima dozvoljen rad, a samo pevačima nije, te se obratila i kriznom štabu!

Objavljeno: 14:35h

Tema krize na estradi dobija svakodnevno novu notu, s obzirom na to da pevači sve više negoduju zbog toga što ne rade.

Goca Tržan dočarala je da je situacija alarmantna, te kaže da će ona i njene kolege pocrkati od gladi, a ne od koronavirusa, ukoliko im se ne omogući da pevaju. Pevačica ističe da su na rubu egzisetncije zbog toga što više od godinu dana nemaju nastupe, pa samim tim ni prihode.

Goca Tržan
foto: © ATA Images

– Naša profesija je najviše satanizovana zbog pandemije i ispada da samo mi širimo virus. Pitala bih Krizni štab da li muzičari treba da sede i da pocrkaju od gladi? Mora od nečega da se živi – istakla je Goca za “Informer. Ona je, zatim, stala u odbranu grupe „Crvena jabuka“, koja je održala koncerte 8. i 9. marta u Beogradu i naišla na veliku osudu ostalih kolega.

– Pretpostavljam da je Kombank dvorana učinila sve po propisima, a to je da svako treće sedište bude popunjeno. To što pojedinci unutar sale nisu držali distancu i nosili maske je njihova odgovornost. I meni su nudili koncert pod tim uslovima, ali ja ih neću držati dok traju ograničenja. Sa tako malo posetilaca ne mogu da se pokriju svi troškovi. Ali, poražava me što živimo po dvostrukim aršinima. Dozvoljen je javni prevoz, supermarketi, toliko se drugih javnih skupova održalo, pa nikom ništa. Samo se drvlje i kamenje baca po pevačima – kaže Tržanova.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.