NAJPOZNATIJA VODITELJKA SVIH VREMENA JE IMALA UŽASNO TEŽAK ŽIVOT: Sin živeo samo 2 nedelje, a ime je dobio...
Foto: Profimedia

POTRESNO

NAJPOZNATIJA VODITELJKA SVIH VREMENA JE IMALA UŽASNO TEŽAK ŽIVOT: Sin živeo samo 2 nedelje, a ime je dobio...

Svaka čast kako se izborila!

Objavljeno:

Svi koji su upućeni u lik i delo Opre Vinfri, verovatno najpopularnije voditeljke svih vremena, dobro znaju koliko je njen život bio težak i trnovit pre nego što je počela da se penje do zvezda.

Svet je bio šokiran kada je pre izvesnog vremena u svojoj emisiji otkrila da su je članovi najuže porodice često seksualno zlostavljali u ranom detinjstvu, a nakon jednog od nebrojenih silovanja ostala je u drugom stanju kada joj bilo samo 14 godina. Nekoliko meseci kasnije donela je na svet dečaka, koji je poživeo jedva dve nedelje.

Opra Vinfri
foto: youtubescreen

O ovom bolnom iskustvu Opra je pričala još polovinom devedesetih, priznavši da je bila primorana da krije trudnoću jer je sve to vreme išla u školu. Ipak, posle porođaja su je rođaci kod kojih je živela poslali u drugi grad, gde je bila još siromašnija.

Slavna voditeljka je tek nedavno dala ime detetu koje je tada rodila. Nazvala ga je Kanaan, po liku iz Biblije:

- Prema biblijskoj priči, Bog je oslobodio izraelska plemena iz egipatskog ropstva i pružio im novi život i novu zemlju po imenu Kanaan. Stidela sam se sebe što sam ostala u drugom stanju kada sam bila tinejdžerka, i možda zato nisam želela da bebi dam ime. Danas, u svojoj 61. godini, nemam čega da se stidim. Da, imala sam sina. I zvao se Kanaan – rekla je Opra.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.