SAD JE STVARNO PRETERALA! STRUK TANAK KAO PRUT, FANOVI ZAPREPAŠĆENI: "Prekini sa FOTOŠOPOM, vidi se razlika!"
Kristina Agilera, Foto: Profimedia

nezadovoljna

SAD JE STVARNO PRETERALA! STRUK TANAK KAO PRUT, FANOVI ZAPREPAŠĆENI: "Prekini sa FOTOŠOPOM, vidi se razlika!"

Pevačica tvrdi kako joj komentari na račun izgleda ne smetaju, međutim, ne ponaša se u skladu sa tim

Objavljeno:

Američka pevačica Kristina Agilera (40) je objavila dve nove fotografije u interesantnoj odevnoj kombinaciji, a fanovi su primetili da se te fotografije mnogo razlikuju od onih koje su nedavno uslikali paparaci na bazenu u Majamiju.

Naime, Kristina je objavila dve fotografije u stajlingu koji mnogo podseća na stil devedesetih godina, a pevačica izgleda znatno mršavije na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama u odnosu na izgled iz svakodnevnog života.

Ona je pozirala u ljubičastoj rolci i crnim kožnim pantalonama, dok je na očima imala naočare za sunce sa ljubičastim staklima. Kristina je kosu vezala u rep, a u ruci je nosila tašnicu sa dezenom rubikove kocke.

"Izgledaš divno, Kris", "Fotošop", "Razlika je toliko očigledna, zašto to radiš?", "Prelepa si, ali svi znamo da si mnogo deblja u realnosti", "Zauvek pop ikona", "Izgledaš bolje nego ikad", bili su komentari fanova na Instagramu.

Na objavi je prikupila više od 183.000 lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 7,4 miliona pratilaca.

Kristina je nedavno uslikana na jednom bazenu u Majamiju, gde se već neko vreme nalazi sa porodicom. Kristina je tom prilikom uslikana u jednodelnom kupaćem kostimu, a kada se okrenula videla se njena poveća guza, pa fanovi kažu da je "tri puta veća nego pre".

Pop zvezda je uslikana dok se igrala sa svojom decom i psom, a kasnije je obukla i beli ogrtač, u kome izgleda kao "polarni medved", kažu fanovi.

Jasno se mogu uporediti fotografije sa društvenih mreža i iz realnog života, pa mnogi kažu da je i više nego jasno da Kristina mnogo fotošopira fotografije, ali se slažu da to sve zvezde rade u poslednjih nekoliko godina.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Nikad ne bih volela da se vratim u ono vreme kada sam imala dvadeset godina. Tada sam se osećala tako nesigurno - rekla je Kristina nedavno.

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom" - odgovorila je Kristina na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.