TRNOVIT JE PUT DO SLAVE! PRE SKUPOCENIH VILA, ŽIVELE SU NA SELU: Zvezde su USPELE uprkos POREKLU!
Milica Pavlović, Svetlana Ražnatović, Dragana Mirković, Darko Lazić, Tanja Savić i Rada Manojlović, Foto: Youtube/Instagram printscreen

nemaju komplekse!

TRNOVIT JE PUT DO SLAVE! PRE SKUPOCENIH VILA, ŽIVELE SU NA SELU: Zvezde su USPELE uprkos POREKLU!

Niko od njih nija zaboravio mesto iz kog je ponikao!

Objavljeno: 12:18h

Mnogi sa naše javne scene nisu iz Beograda, Novog Sada, Niša ili drugih gradova, već dolaze iz malih mesta širom Srbije. Njihovom popularnošću i njihova sela postala su poznata.

Poznati
foto: Youtube/Instagram printscreen

Pevači se ponose svojim zavičajem i rado se vraćaju u rodne krajeve, gde su proveli detinjstvo. Čuvenu pesmu "Selo moje lepše od Pariza" otpevao je davnih dana Rade Jorović, a ona se može primeniti na naše zvezde.

ŽITORAĐA (Ceca i Aleksandra Mladenović)

ceca
foto: printscreen

Iz ovog malog mesta kod Prokuplja svoje korene vuku Svetlana Ražnatović i njena mlađa koleginica Aleksandra Mladenović. Ceca ne zaboravlja svoj rodni kraj, u kom i danas, žive njeni roditelji. Tako je 2015. godine održala koncert u Žitorađi za svoju publiku i iznenadila ih. Često i rado se vraća u svoju rodnu kuću, zajedno sa svojom decom. Pevačica je u Žitorađi završila osnovnu školu i tokom detinjstva učestvovala na raznim takmičenjima koja su se tamo organizovala.

Kuće poznatih
foto: Youtube printscreen / Reflektor

Mlada pevačica Aleksandra Mladenović dolazi iz istog kraja Srbije, iz sela Samarinovac u opštini Žitorađa. Pre dve godine je televizijsku ekipu vodila u svoj zavičaj, gde je vozila traktor i pokazala svoje voćnjake i povrtnjake.

DONJI BUNIBROD (Milica Pavlović)

Mlada pevačica s ponosom govori o svom selu gde je odrasla sa bakom i dekom. Selo Donji Bunibrod od Leskovca je udaljeno svega 20km a pevačica tvrdi da je tu imala najlepše detinjstvo, prve simpatije i pravi dom. Milica Pavlović je posle više od 9 godina vrednog rada i uspešne karijere uspela sebi da obezbedi skupoceni stan nadomak Novog Beograda u luksuznom naselju.

zabava, estrada, Milica Pavlović
foto: Printscreen

KASIDOL (Dragana Mirković)

Dragana Mirković
foto: PrintscreenInstagram

Kasidol, selo zanimljivog imena, rodno je mesto pevačice Dragane Mirković. Baš tu je otkrila svoj talenat, tako što je slušala svog dedu Dragutina, koji je svirao harmoniku, pa je uz njega krenula da pevuši. Četo je govorila da je tamo imala veoma srećno i bezbrižno detinjstvo. Dragana se i dan-danas ponosi Kasidolom, a i Kasidol njom, pa je tako na početku karijere bila poznata po svom nadimku "Luče iz Kasidola". Pevačica danas živi u Beču, ali ne propušta priliku da poseti rodno selo.

Kuće poznatih
foto: Youtube printscreen / Reflektor

MRČAJEVCI (Miroslav Ilić i Biljana Sečivanović)

Miroslav Ilić
foto: Stefan Jokić

Mrčajevci su naselje u Srbiji u blizini Čačka, a poznati su još od davnih dana po pevaču narodne muzike Miroslavu Iliću. On je otpevao pesmu "Mrčajevci moje rodno selo". koju je posvetio svom zavičaju. Narodni pevač je čak poznat i po nadimku "Slavuj iz Mrčajevaca".

Miroslav Ilić deli zavičaj sa koleginicom Biljanom Sečivanović, koja je svoje sugrađane obradovala nastupom 2018. godine.

BRESTAČ (Darko Lazić)

Darko Lazić
foto: Printscreen Instagram

Brestač, selo koje pripada sremskom okrugu Vojvodine, broji samo 934 stanovnika prema popisu iz 2011. godine. Baš u tom malom mestu rodio se pevač Darko Lazić, čija porodica još uvek živi tamo. Nakon nedavne smrti oca Milana, sa verenicom Marinom je neko vreme proveo u Brestaču.

Kuća Darka Lazića
foto: Youtube printscreen/Blic clip

ČETEREŽE (Rada Manojlović)

Rada Manojlović
foto: printscreen

Rada Manojlović proslavila je svoje selo Četereže. Za ovo mesto u kome živi ukupno 571 stanovnik, malo ko je znao, sve dok se Rada nije pojavila na estradnom nebu 2007. godine.

Dom Rade Manojlović
foto: Youtube printscreen / Reflektor

RADINAC (Tanja Savić)

Tanja Savić dolazi iz sela Radinac kod Smedereva. Uvek je o tome govorila i ponosila se svojim poreklom. Pevačica je živela neko vreme u Australiji, a nakon drame sa mužem, vratila se u svoj dom i utehu našla upravo u porodičnoj kući u Radincu.

Tanja Savić
foto: Printscreen/ Instagram/ tanja_savic_private

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.