DEVEDESETIH JE HARALA I BILA JE PRAVA BOMBETINA, A ONDA JE NESTALA: Udala se i ima dete, danas je NEPREPOZNATLJIVA!
Foto: Instagram

opa!

DEVEDESETIH JE HARALA I BILA JE PRAVA BOMBETINA, A ONDA JE NESTALA: Udala se i ima dete, danas je NEPREPOZNATLJIVA!

Marija Maćić, danas Tarlać, osvojila je publiku svojim privlačnim izgledom i vođenjem nekadašnje popularne emisije, dala je otkaz, udala se, dobila sina, i danas radi drugi posao

Objavljeno:

Marija Maćić, danas Tarlać, bila je jedna od najpoznatijih manekenki devedesetih godina i vodila je popularnu emisiju “City“, zajedno sa Boškom Jakovljevićem, Radom Radenović, Ivanom Baltić, Biljom Obradović.

Marija je odavno rekla kraj voditeljskoj karijeri, a danas je možemo sresti na ponekom modnom događaju.

Marija Maćić
foto: Instagram

Nekadašnja manekenka, sa ozbiljnom televizijskom karijerom, a danas uspešna dizajnerka, Marija Tarlać, po svom modnom senzibilitetu i odevnim kombinacijama može da parira i najvećim svetskim modnim ikonama.

Marija je neko vreme radila i kao organizator venčanja sa koleginicom Tamarom Paunović, a danas se bavi modnim dizajnom.

Vitka i zgodna, Marija je od četrnaeste godine kročila u svet mode. Radila je skoro sve najveće revije na našim prostorima, a iako je probala, inostrana karijera joj se nije dopala.

Bivša voditeljka danas važi za jednu od najbolje obučenih žena u Srbiji, a iz voditeljskih dana ostalo joj je prijateljstvo sa Boškom Jankovićem, koje traje već dugi niz godina.

- Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji “City”, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu. Jer kada nešto radim volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu. Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena - otkrila je Marija.

Marija je u braku sa bivšim košarkašem Draganom Tarlać, sa kojim ima sina Vuka koji se poput tate bavi košarkom. Bivša voditeljka i košarkaški reprezentativac venčali su se 2003. godine u manastiru Krka.

Oni već dugi niz godina uživaju u skladnom braku, koji čuvaju i neguju daleko od javnosti.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.