DRASTIČNA PROMENA! BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA NA SVETU, A SAD OVAKO IZGLEDA: Svi su u neverici posle ovih fotki! (FOTO)
Kristina Agilera, Foto: Profimedia

neprepoznatljiva

DRASTIČNA PROMENA! BILA JE NAJVEĆA ZVEZDA NA SVETU, A SAD OVAKO IZGLEDA: Svi su u neverici posle ovih fotki! (FOTO)

Iako ima višak kilograma, talentirana pjevačica raskošnog glasa, ne mari za komentare i uživa u svojoj koži

Objavljeno:

Kristina Agilera (40) na početku svoje pop karijere proslavila se svojim vrhunskim glasom, ali i provokativnim stasom koji je isticala odevnim kombinacijama.

Još 2013. fascinirala je javnost svojim savršenim trbušnjacima i bujnim oblinama a tada je otkrila da je njena figura rezultat joge i rigorozne dijete s kojom dnevno unosi u telo 1600 kalorija, ali sedam godina kasnije stvari su se malo promenile.

Kristina Agilera
foto: Profimedia

Iako sada, za holivudske kriterijume, ima višak kilograma, talentovana pevačica raskošnog glasa, ne mari za komentare i uživa u svojoj koži.

Ovog vikenda vrijeme je provela sa svojim dugogodišnjim verenikom Metjuom Rutlerom i njihovom šestogodišnjom ćerkom Samer Rejn u Majamiju, a paparaci su je uhvatili u crnom jednodelnom kupaćem kostimu koji je ovoga puta prekrivao njen stomak, ali još uvek otkrivao njen veliki dekolte:

1 / 3 Foto: Profimedia

Kristina trenutno snima novu pesmu, a nakon što je u decembru napunila 40, na svom Instagramu napisala je kako je oduvek bila stara duša i kako ceni svaku godinu s kojom postaje jača i mudrija osoba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.