NISTE ZNALI! GLAVNA GLUMICA U POPULARNOJ DOMAĆOJ SERIJI ĆERKA JE POZNATOG GLUMCA: Osvajao je ženska srca!
Tajna vinove loze, Foto: Promo

porodica za primer!

NISTE ZNALI! GLAVNA GLUMICA U POPULARNOJ DOMAĆOJ SERIJI ĆERKA JE POZNATOG GLUMCA: Osvajao je ženska srca!

"Bio je tata za orden", istakla je svojevremeno glumica o ocu

Objavljeno:

Glumicu Milicu Zarić domaća publika trenutno gleda u popularnoj seriji “Tajna vinove loze”, u kojoj tumači jednu od glavnih uloga uz Slobodu Mićalović i Vojina Ćetkovića.

Ona je i ranije ostvarivala zapažene uloge u brojnim filmovima i serijama, a glumački talenat nasledila je od oca Dragana Zarića.

Milica Zarić
foto: printscreen

Njega pamtimo po ulogama u kultnim filmovima kao što su: “Lepa sela lepo gore”, “Ljubav na seoski način”, “Otvorena vrata”, “Nož”, “Rane”, “Ni na nebu, ni na zemlji”, i drugi.

Dragan Zarić je preminuo 2000. godine u 57. godini života, a ćerka je o njemu svojevremeno ispričala da je bio “otac za primer”.

Dragan Zarić
foto: Printscreen

“Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a sa osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast”, rekla je ona jednom prilikom.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.