SNIMANJE OMILJENE BAJKE PREKINUTO! IZ PRODUKCIJE IZBAČEN DŽONI DEP: Serijal krenuo PO ZLU zbog ZARAZE!
Hari Poter, Foto: youtube printscreen

čeka se...

SNIMANJE OMILJENE BAJKE PREKINUTO! IZ PRODUKCIJE IZBAČEN DŽONI DEP: Serijal krenuo PO ZLU zbog ZARAZE!

Snimanje je trebalo da počne još pre godinu dana, ali je zbog pandemije pomereno, i to sve do oktobra 2020. kad se dogodila nova drama...

Objavljeno: 08:57h

Zbog korone je zaustavljeno snimanje trećeg dela serijala "Fantastične zveri i gde ih naći" iz serijala o Hariju Poteru.

Jedan od članova ekipe na filmskom setu u Velikoj Britaniji na testiranju je bio pozitivan na covid-19 pa je poslat u izolaciju, a set je zatvoren dok ne prođe najmanje dve nedelje.

Hari Poter
foto: AP

Zasad nema informacija da su glavne zvezde trojke, Džudi Lov i Edi Radmajn takođe zaražene, ali produkcija filma već je dugo opterećena problemima. Snimanje je trebalo da počne još pre godinu dana, ali je zbog globalne pandemije pomereno, i to sve do oktobra 2020. godine, a onda je sud u Londonu presudio protiv Džonija Depa gde je proglašen porodičnim nasilnikom pa su ga producenti otpustili.

Trebalo je brzo naći zamenu, a uskočio je Meds Mikelsen (uloga čarobnjaka Galerta Grinvalda) i to srećom nakon samo jedne scene koju je snimio osramoćeni Dep.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Novi datum premijere je leto 2022. godine, a serijal "Fantastične zveri..." dosad je zaradio više od 1,5 milijardi dolara. Reč je o filmovima za koje je priču i scenario napisala sama J. K. Rowling, autorka originalnih knjiga o Hariju Poteru. Radnja prati avanture čarobnjaka Skamandera koji se u knjigama o Poteru spominje samo usput.

Iako bioskopi cele planete uglavnom ne rade, produkcija novih blokbastera ne staje. Nedavno je tako pukla priča sa seta "Nemoguće misije" koju producira i glumi u njoj Tom Kruz. On je kupio robote koji će ljude upozoravati na distancu na snimanjima.

(Espreso / The Hollywood Reporter)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.