Kakav doček! Del i Rodni došli u Srbiju i odmah naleteli na Komunalce i Bus plusovce! (FOTO)
Foto: Promo

Muke goleme

Kakav doček! Del i Rodni došli u Srbiju i odmah naleteli na Komunalce i Bus plusovce! (FOTO)

Čak je i Dejli Miror pisao o sličnostima iz serije "Mućke" sa životom u Srbiji
Objavljeno: 10:00h

Nije prošlo mnogo, a učestvovali su u svim tračevima, tučama (doduše Rodnija su tukli svakodnevno), polivanjima, ali kada su završili sačekao ih je ček. Eto nekih parica, ali ne odmah nego kad Mitrović isplati. Polako, bez žurbe.

Od igranja na sreću, odnosno lota, takođe su odmah odustali jer kako bi Del Boj rekao ovo je u Srbiji veća prevara od onoga šta mi prodajemo, a mi prodajemo maglu.

foto: Giphy

Kupili su odela, kravate, pa čak i jedan solidan auto, a onda stiže ideja Beograda vredna! Ona koja će im sigurno doneti milione. Deda će napokon imati svojih 5 minuta! Učlaniće ga u SNS...

foto: Print Screen Youtube

Tako i bi...nije mnogo prošlo, a deda je postao visoki funkcioner i direktor PIO fonda. Preko njega Del Boj i Rodni upoznaju i gradonačelnika Sinišu Malog. Uz opušteno ćaskanje, Siniša im predlaže ulaganje u Beograd na Vodi, oni dovode investitora koji će sunuti keš, a Mali će im u znak zahvalnosti dati 24 stana u Bugarskoj na moru. Taman da ih se ratosilja.

foto: Screenshot

Šta će, odmah zovu svog prijatelja Bojsija koji prvim avionom stiže u Beograd, a kao "veliki investitor", uživao je u svim blagotedima Skupštine Grada, ali i same Vlade Srbije. Ekskluzivni apartmani, najbolje ribe i provod...Predade on Malom koferče puno lažnih funti, zapali nazad u London, a braća Troter sa sve dedom prodadoše stanove u Bugarskoj i zaradiše svoj prvi milion evra u Srbiji! Jel treba da vam kažemo da su kao i svi Srbi posle toga otišli u Nemačku i više ih niko nije video?!

foto: Printscreen Youtube

Tako se to radi braćo, u to ime čestitamo im još jednom 35. rođendan i činjenica je da nam mnogo nedostaju!

(N. Atanacković, milionerka sledeće godine)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.