OTKRIVAMO RAZLOG MRŽNJE DVE NAJBOLJE PRIJATELJICE U SERIJI: Evo zašto je Samanta zaratila sa Keri!
Samanta Džouns, Šarlot i Keri Bredšo, Foto: Profimedia

SVAĐA!

OTKRIVAMO RAZLOG MRŽNJE DVE NAJBOLJE PRIJATELJICE U SERIJI: Evo zašto je Samanta zaratila sa Keri!

Otkrivamo zaašto se Keri Bredšo i Samanta Džons mrze.

Objavljeno:

Najavljena sezona kultne serije "Seks i grad", ovoga puta bez omiljene Samante Džons, ponovo je pokrenula priče o netrpeljivosti dveju glumica koje u seriji i filmu glume najbolje prijateljice. Naime, Sara Džesika Parker, koja u "Seks i gradu" glumi čuvenu Keri Bredšo, na svom Instagramu je jednom od pratilaca na pitanje zašto neće biti Samnte u nastavku serije odgovorila da ona za novu sezonu nije potrebna.

A gde je zapravo koren sukoba?

Gotovo od početka snimanja serije “Seks i grad” pričalo se o netrpeljivosti između četiri glavne glumice. Sara Džesika Parker, Kim Katral, Sintija Nikson i Kristin Dejvis navodno nisu mogle da se podnesu i takmičile su se u tome koja je veća zvezda.

Sve se to odražavalo i na honorare, ali svejedno su seriju snimale šest godina, da bi kasnije napravile i dva filma.

Seks i grad
foto: Profimedia

Kako je sve počelo?

Sve je počelo još krajem devedesetih. “Seks i grad” je počeo da se prikazuje 1998. godine, a od početka su sve glumice osećale međusobnu konkurenciju. Ipak, između Parker i Katral to je bilo najizraženije.

Sara Džesika bila je ispočetka najveća zvezda, od ranije je poznavala Sintiju Nikson, a s Kristin Dejvis se brzo sprijateljila. Kim je poznavala jedino izvršnog producenta Derena Stara.

Ali, njega je nakon druge sezone zamenio Majkl Patrik King, bliski prijatelj Sare Džesike. Ona je ubrzo postala producentkinja i izborila se za milion dolara po epizodi, dok su druge glumice dobijale 350 hiljada dolara. Navodno je Parker osećala da joj je Kim najveća konkurencija.

Seks i grad
foto: Profimedia

Postala je crna ovca. Parker, Nikson i Dejvis nisu se s njom družile i stalno su je ignorisale. Na snimanjima nisu pričale osim ako nisu morale, kad su snimale van grada, njih tri bi iznajmile kuću, dok bi Katral to radila sama. Njoj je smetalo i što je stalno morala da snima gole i seksi scene, dok Parker nikad nije skinula brushalter.

Sve je postajalo sve gore, a prvi film pristala je da snimi tek kad su joj platili pet miliona dolara honorara. Parker je dobila 10 miliona, dok su Nikson i Dejvis dobile po dva.

Kako je sukob eskalirao?

Sve je eskaliralo krajem 2017. godine, kad je konačno potvrđeno da se treći film neće snimati. Tada je za sve “okrivljena” Kim Katral, koja je navodno imala previsoke zahteve i izigravala je divu. Ali, ona je to negirala i više puta ponovila kako nije stvar u novcu.

“Jedino što sam zahtevala je da ne radimo treći film, a to je bilo još 2016. To poglavlje je za mene gotovo. Ne žalim ni za čim, samo bih volela da je Sara bila ljubaznija”, rekla je Katral tada.

Iako su svi znali da njih dve nisu u dobrim odnosima, prepiska na društvenim mrežama je pre dve godine sve šokirala. Nakon što je Katral objavila da je njen brat pronađen mrtav na svojoj farmi u Kanadi, Parker je na Tviteru izrazila saučešće.

“Najdraža Kim, ljubav i saučešće za tebe i tvoju porodicu i blagoslov tvom bratu”, napisala je Parker, na šta je Kim odgovorila jako oštrim rečima:

“Mama me je danas pitala: ‘Kad će te licemerka Sara Džesika Parker ostaviti na miru?’ Tvoja konstantna potreba da mi se približiš bolno podseća na to koliko si bila okrutna pre i koliko si okrutna sada. Reći ću ti ovo vrlo jasno, ako već nisam. Ti nisi moja porodica. Nisi moja prijateljica. Zato ti pišem poslednji put kako bih ti rekla da prestaneš da iskorišćavaš našu porodičnu tragediju samo da bi vratila svoju reputaciju ‘dobre devojke'”, napisala je Katral.

Saučešće joj je izrazila i Sintija Nikson (Miranda), a Kim joj je napisala kako joj puno znači što joj se javila i zahvalila na svemu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.