OTKRIVENA MORBIDNA MISTERIJA UBISTVA SLAVNOG SUPERMODELA! Bila je NESPOSOBNA da nastavi dalje, potresni DETALJI!
Foto: Youtubescreen/JSMedia

au!

OTKRIVENA MORBIDNA MISTERIJA UBISTVA SLAVNOG SUPERMODELA! Bila je NESPOSOBNA da nastavi dalje, potresni DETALJI!

Čitava misterija izašla na videlo..

Objavljeno:

Smrt supermodela Stela Tenant prošlog meseca šokirala je svet, a njena porodica sada je u zvaničnom saopštenju potvrdila da je slavna 50-godišnjakinja oduzela sebi život nakon što se borila sa mentalnim problemima.

Manekenka aristokrtskog porekla, koja je tokom karijere bila deo brojnih reklamnih kampanja luskuznih brendova, umrla je u svom domu u Škotskoj 22. decembra prošle godine.

U izjavi za javnost, porodica manekenke istakla je da je Stela "čija su kreativnost, inteligencija i humor toliko ostavljali traga" "bila bolesna već neko vreme i osećala se nesposobnom da nastavi dalje".

"Stela je već neko vreme bila loše. To se desilo usled najdublje tuge i očaja zbog čega nije bila sposobna da nastavi dalje, uprkos ljubavi najbližih", rekao je portparol porodice.

Izvor blizak porodici za "Daily Telegraph" istakao je i da oni smatraju da je važno podići svest o mentalnom zdravlju o kom javnost često ima pogrešnu predstavu.

Iza Stele ostao je njen bivši suprug Dejvid Lasnet i njihovo četvoro dece - Marsel, Sesili, Džasmin i Iris.

Inače, ova manekenka bila je unuka Endrjua Kavendiša, 11. vojvode od Devonšira.

Stela je prvu naslovnicu odradila u decembru 1993. i to baš za "Vogue", a kasnije je ispričala da se to desilo sasvim slučajem - naime za naslovnu fotografiju izabrana je fotografija koju je radila za Versace kampanju.

Bila je poznata po svbom androgenom izgledu, a ubrzo je postala muza Kartla Lagerfelda, što je slavni dizajner pripisao njenoj sličnosti sa legendarnom Koko Šanel.

Pored manekenstva, bavila se i umetnošću, a zajedno sa sestrom osnovala je luskuzni brend kućnih potrepština.

Supruga Dejvida upoznala je na vrhuncu slave, a par je bio zajedno 21 godinu - sve do avgusta 2020.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.