PUCA BRAK HOLIVUDSKOG PARA! Kim i Kanje pred razvodom: Reper tvrdi da Kardašijanovi hoće da ga strpaju u LUDNICU!
Foto: Profimedia

šok!

PUCA BRAK HOLIVUDSKOG PARA! Kim i Kanje pred razvodom: Reper tvrdi da Kardašijanovi hoće da ga strpaju u LUDNICU!

Skandal!

Objavljeno:

Starleta Kim Kardašian (40) i muzičar Kanje Vest (43) su pred razvodom, objavio je Njujork Post pozivajući se na 'više izvora' koji navode da je rastava doslovce pitanje trenutka te da je Kim angažovala advokaticu Lauru Veser za potrebe raspodele bračne imovine.

- Oni zasad sve to rade u tajnosti, ali stvar je rešena, tvrdi jedan izvor.

Kim već neko vreme ne nosi venčani prsten, a Kanje isto tako neko vreme boravi na svom ranču u državi Vajoming, daleko od klana Kardašian.

- Kim ga je nagovorila da ode tamo tako da u miru, svako sa svoje strane, mogu razrešiti sve oko razvoda. Što se nje tiče, stvar je rešena, pojasnio je izvor.

Navodno je ključna tačka oko koje su Kim i Kanje pregovarali bila kome će pripasti 40-ak miliona dolara vredno imanje u Kaliforniji na kojem su zajedno živeli, a koje je ugledni časopis Architectural Digest, nakon kompletnog renoviranja po Kanjeovom ukusu, proglasio 'oazom čistoće i svetlosti'.

Kim navodno imanje želi za sebe s obzirom da ima nameru tamo ostati odgajati decu koju je dobila u braku s Kanjeom. U 'knjigama' je sama kuća upisana na Kanjeovo ime, dok se zemljište oko kuće vodi na Kim.

- Kim se dugo trudila da zaštiti i pomogne Kanjeu oko njegovih mentalnih problema, ali u međuvremenu je jako odrasla i sve je došlo do tačke da želi razvod braka. Prilično je zagrizla za ideju da položi pravosudni ispit i postane advokatica, silno je ozbiljna po pitanju svog aktivizma za reformu zatvorskog sistema, a za to vreme Kanje samo baljezga da se opet želi kandidovati za predsednika SAD-a i priča hrpu drugih gluposti. Jednostavno joj se popeo na vrh glave, opisao je izvor bračnu situaciju.

Istovremeno, jedan drugi izvor bliži Kanjeu tvrdi da se ni njemu ne ostaje u braku s Kim.

- Njemu je cela porodica Kardašian postala preiritantna da više ništa ne želi imati s njima. Posebno mu pritisak diže njihov rijaliti šou, neprobavljiv mu je, tvrdi ovaj izvor za Njujork Post

West je sredinom prošle godine na Twitteru napisao da se već neko vreme pokušava razvesti od Kim, a njenu sestru Kris je u jednoj objavi nazvao 'Kris Jong-un' uz tvrdnju da ga cela porodica Kardašian nastoji strpati na psihijatrijsko odeljenje. Ipak, u oktobru se nevoljko pojavio na ekstravagantnoj proslavi rođendana svoje uskoro bivše supruge na Tahitiju.

Ni Kim ni Kanje zasad nisu hteli komentarisati ove navode, ali potvrde li se informacije Njujork Posta, bio bi to treći razvod za starletu. Ona i Kanje su se venčali 2014. godine na luksuznoj ceremoniji u Italiji. Imaju četvoro dece: ćerku Sever (7), sina Sainta (5), ćerku Čikago (2) i sina Psalma (19 meseci).

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.