DOŽIVELA TRAUMU! Poznata glumica se potpuno DEFORMISALA nakon testiranja na KORONU: Niko nije znao za te POSLEDICE!
Foto: Printscreen

šok!

DOŽIVELA TRAUMU! Poznata glumica se potpuno DEFORMISALA nakon testiranja na KORONU: Niko nije znao za te POSLEDICE!

Buknula infekcija!

Objavljeno:

Uprkos Hilarinim tvrdnjama, Centar za sprečavanje i kontrolu bolesti nikada nije naveo infekciju oka kao posledicu korona virusa i testiranja

Glumica i pevačica Hilarari Daf (33) objavila je niz fotografija i pkazala kako je njena porodica proslavila praznike, međutim svi su zapazili Hilarine oči koje su izgledale drugačije.

Hilari je inače u drugom stanju i podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj joj je oko otečeno, ona je naglasila da je primetila promenu i da ju je bolelo.

Ona se zatim uputila u bolnicu kako bi saznala uzrok infekcije, a kako je napisala, to joj se dogodilo zbog brojnih testiranja na korona virus.

- Odjednom mi je oko počelo da izgleda čudno i da me boli - napisala je ona i na footgrafiji srelicom označila svoje oči, koje su zaista izgledale drugačije i neobično.

zabava, zvezda, Hilari Daf
foto: printscreen

- Ispostavilo se da se to dogodilo zbog brojnih testiranja na korona virus kojima sam bila podvrgnuta na poslu, jer znate 2020. godina i tako to. Moje oko je sad dobro. Dobila sam antibiotik i prošlo je - napisala je glumica nakon što je bila u bolnici.

Strani mediji navode kako, uprkos Hilarinim tvrdnjama, Centar za sprečavanje i kontrolu bolesti nikada nije naveo infekciju oka kao posledicu korona virusa i testiranja, te su zamolili ljude da nastave da se testiraju kako bi zaštitili sebe i ostale.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.