IZAŠAO IZ ZATVORA PA UŠAO U RIJALITI: Evo šta Kristijana Golubovića čeka kad napusti Zadrugu! MAŠALA!
Foto: Printscreen

opa!

IZAŠAO IZ ZATVORA PA UŠAO U RIJALITI: Evo šta Kristijana Golubovića čeka kad napusti Zadrugu! MAŠALA!

Zna zašto se bori!

Objavljeno:

Kristijan Golubović svakodnevno daje sve od sebe da izazove pažnju vernih pratilaca četvrte sezone rijalitija Zadruga, a osim papreno velikog honorara, nekadašnji robijaš ima još jedan razlog da svoj boravak na imanju u Šimanovcima učini vrednim gledanja.

Naime, Kristijan je sklopio s produkcijom ružičaste televizije dogovor po kom će mu nakon završetka rijalitija biti dodeljena nekretnina i novac u vrednosti od 150.000 evra, piše "Kurir".

U pitanju je stan čija je izgradnja u toku, a navodno se očekuje da će biti useljiv sredinom ove godine. Kristijanov stan je, prema ovim tvrdnjama, jednosoban i imaće oko 50 kvadratnih metara.

Sanja Stanković, Kristijan Golubović, Miljana Kulić
foto: Printscreen

Nedavno je i sam Golubović rekao kako je njegov honorar znatno veći od ovog iznosa. Iako se ranije spekulisalo da je uzeo oko 200.000 evra za učešće, kao i da neće biti u trci za pobednika, on je otkrio da će dobiti 350.000 evra. Rekao je i kako je u "Zadrugu" ušao jer toliko novca nikad ne bi mogao da zaradi.

- Kažu meni, ti si cirkusant, starleta, ulaziš u rijaliti! Pa zar ne bi ti za 350.000 evra? Evo, da otkrijemo karte, pa neka me demantuju! Neću da uđem unutra ako ne mogu barem jednu kuću da kupim - rekao je Golubović za "Avaz" pre ulaska u rijaliti.

Kristijan je prvobitno tražio da novac dobije na ruke, ali, posle predloga produkcije, prihvatio je da mu se jedan deo isplati preko nekretnine, prema pisanju gorepomenutog dnevnog lista.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.