ČUVENA ŠEHERZADA KOJU SVI OBOŽAVAMO NAPUŠTA GLUMAČKU KARIJERU! Bila je na meti KRITIKA, sada stavila TAČKU!
Foto: Profimedia

svima žao!

ČUVENA ŠEHERZADA KOJU SVI OBOŽAVAMO NAPUŠTA GLUMAČKU KARIJERU! Bila je na meti KRITIKA, sada stavila TAČKU!

Na ogromnu žalost njenih obožavalaca, lepu tursku glumicu nećemo gledati u novim ulogama

Objavljeno: 05.01.2021. 16:33h
  • 5

Turska glumica Berguzar Korel u 2021. godinu ušla je s novim odlukama kojima je prethodila njena trudnoća, a potom i rođenje drugog sina u martu.

2020. godine, kojeg je dobila sa suprugom i kolegom Halitom Ergenčem, piše Lepa& Srećna.

Lepa glumica je odlučila da ostavi karijeru po strani i posveti se svojoj porodici. Naime, kako pišu turski mediji, uprkos svoj lepoti koju glumački poziv nosi sa sobom, Berguzar nije spremna da nosi teret ovog poziva i radi istim intenzitetom sada kada ima bebu kod kuće.

— Nisam spremna na velika odricanja kao nekada. Želim što više vremena da provedem uz porodicu i da budem uz decu dok odrastaju — istakla je glumica.

Objava da je više nećemo gledati u turskim serijama rastužila je mnoge njene fanove. Ipak, glumica je odlučna.

Ovome je navodno doprineo i višak kilograma koje je dobila tokom trudnoće, zbog čega je bila na meti kritika. Tada je shvatila da je vreme za drastične životne promene, koje je iskristalisala sa ulaskom u novu godinu.

— Sada sam spremna. Ušla sam u proces mršavljenja. Moje telo biće onakvo kakvog ja želim da ga videm, tako ću biti srećna. Odlučila sam da se oprostim kilograma koje sam dobila u trudnoći, ali bez stresa. Želim da se rešim kilograma na koje moje telo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali ne žrtvujući svoje zadovoljstvo, svoje užitke! Više pokreta, tri obroka, puno vode, rana večera... I, naravno, planiram da izbegavam šećer i gluten. Ako nađem vremena, podeliću s vama korisne savete — poručila je glumica.

(Espreso.co.rs/LEPA&SREĆNA )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media