KAO MANEKENKA ZARAĐIVALA JE MILIONE, A SADA JE BESKUĆNICA! Postala je DEPRESIVNA, a IZBAČENA JE I IZ STANA!
Foto: Beta

tužno!

KAO MANEKENKA ZARAĐIVALA JE MILIONE, A SADA JE BESKUĆNICA! Postala je DEPRESIVNA, a IZBAČENA JE I IZ STANA!

Samo dva dana nakon što sam upoznala bivšeg supruga, želeo je da mu kupim BMV, a ja sam, budala, potpisala ček za njega. Bila sam zaljubljena, prisetila se Nastasia Urbano svoje lakovernosti

Objavljeno: 17:22h

Želim da živim, a ne samo da preživljavam. Dosta mi je preživljavanja i traženja novca, rekla je Nastasia Urbano (57) za Daili Mail.

Kao dvadesetogodišnjakinja, Urbano je bio jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela u 80-ima.

„Finansirala sam naš životni stil, a on mi je ostavio samo odeću“, rekao je Urbano.

Dodala je da su jedina dobra stvar u vezi sa suprugom bila njena deca, dok je sve ostalo bilo užasno.

- Sve je platio mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, želeo je da mu kupim BMV, a ja sam, budala, potpisala njegov ček. Bila sam zaljubljena - seća se Nastasia svoje lakovernosti.

Posle razočaranja postala je depresivna i kaže da su je mnogi stanodavci izbacili iz stana jer nije mogla da plati kiriju.

Ponekad spava na sofama prijatelja, a kako im ne želi biti na teret, češće odlazi u predvorja banaka gde automatizovana vrata omogućavaju korisnicima pristup bankomatima.

- Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, da budem ponosna na sebe - kaže Urbano.

Nastasia je svoju modnu karijeru započela u Barseloni, a kasnije je kao model vrhunskih brendova radila za Revlon i Ives Saint Laurent.

Nakon što su čuli za njenu trenutnu situaciju, grupa bivših kolega odlučila je da učini sve što je u njenoj moći da joj pomogne da ustane.

Bivša manekenka Ruth Schuler kaže da je bila šokirana kada je uživo videla svoju nekada uspešnu koleginicu:

- Niko to nije očekivao. Ponašali su se prema nama kao prema princezama, a prema njoj kao prema boginji. Nije ovo zaslužila - rekla je Šuler, koji se Nastasije seća kao zatvorene, vrlo lepe i velikodušne osobe.

Čim razgovaramo sa njom i znamo kako je i šta joj treba, pomoći ćemo joj. Sve više kolega nam se pridružuje sa željom da joj pomognemo - rekla je Ruth.

Nastasijin bivši kolega Hernando Herrera uveren je da Urbano i dalje može mnogo da pruži modnom svetu.

- Tražim fotografe i agencije kako bi Nastasia mogla ponovo da radi i živi normalno. Žao mi je što ranije nisam saznao za celu situaciju - rekao je Herrera.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.