O OVOM HOLIVUDSKOM PARU PRIČA CEO SVET: Razlika u godinama je ENORMNA on voli starije žene!
Foto: Profimedia

opa!

O OVOM HOLIVUDSKOM PARU PRIČA CEO SVET: Razlika u godinama je ENORMNA on voli starije žene!

Voli starije.

Objavljeno:

Olivija Vajld (36) i Hari Stajls (26) zbližili su se na setu filma "Don't Worry Darling" koji holivudska glumica režira, a u kojemu pevač, koji se proslavio kao član boy benda One Direction, igra jednu od glavnih uloga. A ako je verovati pisanju stranih medija, Olivia i Hari puno su više od prijatelja.

Prvo su snimljeni kako se voze Montecitom u Kaliforniji, a u ponedeljak su ih paparaci "uhvatili" dok su se zajedno, noseći prtljag, vraćali u njegov luksuzan dom u Los Anđelesu.

Ovo nije bio prvi put da je Vajld boravila u pevačevoj kući, a nakon što su se prošloga vikenda skupa pojavili na venčanju Harijevog agenta na kalifornijskom ranču San Ysidro, sve se glasnije šuška da imamo novi zvezdani par.

- Stajls ju je svima predstavio kao svoju devojku i celo vreme ju je ljubio i držao za ruku. Gosti su bili iznenađeni, ali i oduševljeni. Hariju se živo j**e za razliku u godinama i nimalo ne mari za zajedljive komentare okoline - otkrio je izvor blizak muzičaru za Dejli Mejl.

Hari Stajl
foto: Profimedia

Pre spomenutog venčanja, par se neko vreme tajno viđao u kući televizijskog voditelja Jamesa Cordena u blizini Palm Springsa, gde je uostalom bio i set filma koji režira Olivia. Upućeni kažu kako nije nimalo čudno što su se njih dvoje zbližili - naime, zbog covida-19 i strogih epidemioloških pravila na snimanju nikad nije bilo više od deset ljudi.

- Odmah su kliknuli, oboje su vrlo umetnički tipovi, strastveni su ljudi i ta iskra među njima bila je očita svima. Hari je oduvek voleo starije žene, ali i sam je izuzetno zreo, nikad ne biste pomislili da je među njima deset leta razlike u godinama - otkriva izvor blizak novom paru.

Olivia je do novembra 2020. bila verena za kolegu Jasona Sudeikisa (45) s kojim ima sina Otisa (6) i ćerku Daisy (4), a Stylesa su svojevremeno povezivali s modelima Camille Rowe (30), Sarom Sampaio (28) i Kendall Jenner (25), pjevačicom Taylor Swift (31) te pokojnom TV voditeljkom Caroline Flack.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.