IZAZIVA PAŽNJU GDE GOD SE POJAVI: Emili Rajtakovski pokazala OGROMAN STOMAK! Fanovi u ŠOKU, komentari pljušte!
Foto: Profimedia

iznenadićete se

IZAZIVA PAŽNJU GDE GOD SE POJAVI: Emili Rajtakovski pokazala OGROMAN STOMAK! Fanovi u ŠOKU, komentari pljušte!

Emili Ratajkovski pokazala poveći trudnički stomak.

Objavljeno:

- Idemo 2021 - napisala je Emili pored fotografije na kojoj pozira sa ogromnim trudničkim stomakom

Američka manekenka poreklom iz Poljske Emili Ratajkovski (29) je objavila nove fotografije iz svog doma, na kojima pozira sa ogromnim trudničkim stomakom, a fanovi kažu da je prelepa.

Naime, slavna manekenka se fotografisala u svetlo zelenoj dugoj haljini u kojoj joj se nazirao poveći stomak u 29. nedelji trudnoće, a tom prilikom je izgledala veoma lepo i negovano.

zabava, Holivud, Emili Rajtakovski
foto: Printscreen

- Idemo 2021 - napisala je ona u opisu fotografije na kojoj je prikupila 1,2 miliona lajkova dok je na Instagramu prati 27,1 miliona pratilaca.

Emili je novu godinu dočekala kod kuće sa svojim suprugom Sebastijanom Ber Meklardom i njihovim kućnim ljubimcem, kako bi se svi zaštitili od novog talasa pandemije korona virusa i kako manekenka ne bi rizikovala svoju trudnoću.

"Prelepa", "Srećna Nova godina tebi i tvojoj porodici koja će uskoro biti bogatija za jednog člana", "Volim da vidim kako ti stomak raste", "Predivna mama", bili su samo neki od komentara na Instagramu.

Manekenka je krajem oktobra otkrila javnosti da je u drugom stanju, a već neko vreme se nalazi u Los Anđelesu i često odlazi na plažu u Malibuu. Lepotica koja je rođena u Londonu, a odgajana u Kaliforniji se vratila u svoj kraj kako bi dočekala porođaj u toplijim krajevima.

Podsetimo, Emili je srećne vesti saopštila za magazin "Vog", a snimila je i video na kojem je beležila promene tokom trudnoće, a u jednom od kardova pozira skroz gola, intimne delove pokrivajući rukom i ističući stomačić koji se nazire.

Manekenka je u autorskom tekstu za magazin "Vog" istakla da ne želi da zna pol bebe, pa je isprepričala jednu šaljivu situaciju - šta ona i njen suprug kažu kada ih pitaju da li više žele devojčicu ili dečaka.

- Kada suprug i ja kažemo prijateljima da sam trudna, prvo pitanje nakon: "Čestitamo" je gotovo uvek: "Znate li šta želite?". Volimo da odgovorimo da pol nećemo znati dok naše dete ne napuni 18 godina i da će nas o tome obavestiti tada -napisala je Emili.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.