VODITELJA JE UŽASNO SRAMOTA ZBOG OVOGA! Rešio je da se menja, NA SVE JE SPREMAN!
Foto: Prinskrin

AUUUU!

VODITELJA JE UŽASNO SRAMOTA ZBOG OVOGA! Rešio je da se menja, NA SVE JE SPREMAN!

- Hoću da promenim životni stil i da postanem bolji. Na sve sam spreman kada je moja porodica u pitanju - ispičao je on stranim medijima.

Objavljeno:

Voditelj Džejms Korden postao je jedan od ,,WW” ambasadora, pošto je rešio da promeni svoj život, ali i izgled u potpunosti. Poznati bucko rešio je da smrša i postane bolji primer svojim naslednicima, za kojima ga je postalo sramota da trči po parku dok se igraju, jer posle već tri minuta počinje da se grabi za vazduh.

- Hoću da promenim životni stil i da postanem bolji. Na sve sam spreman kada je moja porodica u pitanju. Ne želim više da se budim umoran i da me je sramota dok trčim s njima po fudbalskim terenima. Posle tri minuta se grabim za vazduh – ispičao je on stranim medijima.

Džejms Kordon
foto: youtubescreen

- Ako nas je 2020. godina išta naučila, to je da treba da brinemo o sebi. Pozvao sam ,,WW” jer verujem da oni imaju alate koji su meni potrebni, pa da mogu da mi pomognu u ovoj velikoj promeni na koju se spremam – nastavio je on.

,,Weight Watchers-i” su za njega tako priredili poseban program, kao i holistički pristup problemu, a Džejms, otkako je i rešio da smrša i živi daleko zdravije nego inače, trudi se da ne odstupa od novih pravila. Osim ihrane, skrenuta mu je pažnja na generalnu aktivnost, kao i kvalitetniji san.

(Espreso.co.rs/PageSix)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.