ŽENE SU LUDELE ZA OVIM GLUMCEM PRE 30 GODINA! A kada vidite kako izgleda sa 65, POLUDEĆETE I VI!
Foto: youtubescreen

hit

ŽENE SU LUDELE ZA OVIM GLUMCEM PRE 30 GODINA! A kada vidite kako izgleda sa 65, POLUDEĆETE I VI!

John James glumio je Jeffa Colbyja u seriji Dinastija, a nakon što je završio sa snimanjima posvetio se porodici.

Objavljeno:

Od početka do kraja 80-ih serija "Dinastija" privlačila je iz nedelje u nedelju milione gledaoca i svi su s nestrpljenjem čekali nove nastavke kako bi saznali što će se novo dogoditi članovima bogate porodice Carrington.

Ženska publika u to vrijeme je bila luda za Johnom Jamesom kojeg smo gledali u ulozi Jeffa Colbyja. Za ovu ulogu je 1986. godine bio nominovan za Zlatni globus, a na audiciju je ovaj, danas 64-godišnji glumac, došao sa namerom da glumi Stevena Carringtona.

Tvorci serije i producenti odlučili su kako mu više leži uloga Jeffa Colbyja koja je na kraju i obeležila njegovu glumačku karijeru i po kojoj je ostao i zapamćen. Nismo ga nakon kraja "Dinastije" previše viđali na malim ekranima jer se odlučio posvetiti porodici. Glumac se 1989. godine oženio s manekenkom Denise Coward s kojom ima dvoje dece, ćerku Lauru koja se rodila 1990. i sina Philipa koji se rodio 1992. godine.

Dinastija
foto: printscreeen

John se glumi vratio 2000. kada se pojavio trileru 'Icebreaker' (2000) sa Sean Astinom i Bruceom Campbellom, a pre dve godine snimio je "Christmas Campuu".

Sada se prikazuje nova verzija "Dinastije", a pre nekoliko glumaca, ekipa originalne "Dinastije" zajedno je snimila jednu povratničku emisiju, ali John im se nije hteo pridružiti i rekao je kako želi da ih publika pamti onakvima kakvi su bili kada se serija prikazivala. Do nedavno su John i supruga živeli na farmi u okolini New Yorka koju su sada prodali i vratili su se u topli Los Angeles.

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.