ČUVENA GLUMICA JE PRVO IZGUBILA ČLANA PORODICE, A SADA JU JE ZADESILA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Preteško joj je!
Foto: instagramscreen

POTRESNO

ČUVENA GLUMICA JE PRVO IZGUBILA ČLANA PORODICE, A SADA JU JE ZADESILA JOŠ JEDNA TRAGEDIJA! Preteško joj je!

Pandemija koronavirusa još uvijek ne jenjava, a svakim danom sve je više novozaraženih osoba u celom svetu pa i onih koji su zbog Covida-19 izgubili živote. Među njima je i svekar turske glumice Asli Tangodan, koju je domaća publika pamti po ulozi u seriji 'Kismet'.

Objavljeno:

Tužna vest zadesila ih je pre par dana, a loš period zadesio ih je u vreme dok se još nisu opravili ni od prvobitnog šoka.

Naime, glumičin suprug Cahit Tan Yesilada, s kojim je u braku već sedam godina, hospitalizovan je zbog teških simptoma, a pozitivna je i cela porodica.

Turski mediji pišu da su se svi zarazili na sahrani svekra bez obzira na to što su se pridržavali epidemioloških mera. Asli je upozorila i kako virus napada sve te da može biti opasan i za ljude koji žive zdravim načinom života baš kao što živi i njen suprug koji je aktivan sportista, ali i nepušač.

- Ljudi koji žive zdravim životom, bave se sportom jednako su pogođeni kao i svi ostali - kazala je glumica koja se nada da će se Cahit ipak izvući iz ove situacije.

Nažalost virusu se nije mogao odupreti svekar Atam od kojeg se glumica oprostila pre nekoliko nedelja crno-bijelom fotografijom na društvenim mrežama.

- Dragi moj Atame, tvoje se mesto u našim srcima svakodnevno produbljuje... S poštovanjem i zahvalnošću - poručila je neutešna glumica koja trenutno proživljava najteži period u svom životu.

(Espreso.co.rs/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.