PEVAČICA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA POSLE DEPRESIJE I SUICIDNIH MISLI! Da li će moći da vrati STARU SLAVU?
Foto: Printscreen Youtube

AU!

PEVAČICA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA POSLE DEPRESIJE I SUICIDNIH MISLI! Da li će moći da vrati STARU SLAVU?

Slavna pop pevačica Britni Spirs posvetila se muzici i pronalasku načina kako da "vrati" devedesete, koje su za nju bile veoma plodne kada je reč o karijeri.

Objavljeno:

Britni je najavila veliki povratak na scenu u ponoć u petak, 11. decembra, kada je objavila svoj najnoviji singl „Matches“ sa američkom grupom Backstreet Boys.

- Pesma "Mathces" sa mojim prijateljima iz Backstreet Boys-a sada izlazi - tvitovala je uzbuđena pevačica.

Numera nije jedina stvar koju je Britni pripremila za svoju publiku, na njihovo veliko oduševljenje. Ona je obradovala fanove novim specijalnim izdanjem svog albuma "Glory" iz 2016. godine.

Podsetimo, njen deveti studijski album "Glory" je debitovao na trećem mestu u prvoj nedelji prodaje. Inače, kritičari i njeni obožavaoci ga svrstavaju u jedan od njenih najboljih iako tada nije dobio veću slavu zbog nedovoljne promocije.

foto: Gif

Plavokosa zvezda nije krila uzbuđenje zbog novog uspeha i povratka muzici.

- Tako sam uzbuđena da čujem šta mislite o našoj zajedničkoj pesmi!!! "Glory" sada takođe možete slušati svuda!!! Najnovije specijalno izdanje Glory-a sadrži gore pomenutu pesmu „Matches“, ali i ne jedan, ne dva, ne tri, već četiri posebna remiksa pesme „Mood Ring“ - poručila je ona na Instagramu uz naslovnicu novog izdanja abuma "Glory" na kojoj golišava pozira u lancima u pustinji.

Mnogi su sliku shvatili ironično zbog lanaca, budući da pevačica još uvek nema slobodu da donosi odluke u svom životu i da njen otac Džejmi Spirs ima starateljstvo nad njom.

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.