PROVALILI SU JE! Zadrugari OSULI PALJBU po Misici, ništa joj ne veruju! Nije znala kako da se odbrani, HAOS!
Foto: Printscreen

AU!

PROVALILI SU JE! Zadrugari OSULI PALJBU po Misici, ništa joj ne veruju! Nije znala kako da se odbrani, HAOS!

Svi su primetili da se nešto dešava između Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića, a oni to uporno negiraju.

Objavljeno:

Koliko god poricala svoje simpatije prema Tomoviću, Ljubisavljevićka se teško suzdražava da ih kontroliše kada su u pitanju druge devojke u Zadruzi i njena ljubomora zbog Vladimira.

Jovana je u Zadrugu 4 ušla kao zauzeta devojka, ali se za svo ovo vreme trajanja rijalitija njen dugogodišnji dečko Luka nije ni jednom oglasio.

foto: Printscreen

"Kada su juče Tomović i Zerina imali scenu, ja nikada nisam videla Jovanu da divlja i treska vratima. Ja ležim i vidim nju kako trči, pa sam prokomentarisao da vidim da je ljuta. Svaku noć ona njega sačeka budna", otkrio je Toma Panić.

Odmah nakon zadrugarima je prikazan još jedan klip Jovane i Tomovića, nakon njegovog izbacivanja Mine Vrbaški iz kreveta.

foto: Youtube printscreen

"Upoznajemo sada neke rijaliti nijanse kod nje, to su ti neki pogledi", bio je iskren Kristijan.

"Ja, da sam Luka, je*ao bih ti mater!", komentarisao je Mića.

Međutim, misica je uzaludno pokušavala da se opravda, jer su svi zadrugari osuli paljbu po njoj upravo zbog svega prikazanog na klipovima.

"Ja sam jako srećna i voljena, neću više plakati zbog vas. Jesam ja rekla da sam plakala zbog Luke? Ma, sram vas bilo! Naša situacija je jasna, ja znam ko mene čeka, šta meni neko može? Ja se ne hladim, znam i te kako sa kim sam ja, nemojte da mislite o mojoj vezi, ja znam šta osećam", branila se Jovana.

"Jovana, ne znaš s kim si u vezi, da jesi, ne bi te pokolebala Ivana Marinković", dodao je Đedović, a potom se javio i Mića:

foto: Print Screen Youtube

"Duboko te boli k*rac za Luku."

"Sram vas bilo!", viknula je nekadašnja misica na Miću.

Jovana Ljubisavljević kasnije se poverila Sanji Stanković, a onda su dugo šaputale jedna drugoj.

"To nije zaljubljenost. Ja znam sebe, da je Luka tu, ja bih stalno gledala gde je on, šta radi, sa kim", rekla je Jovana.

"On je prsao za Minom. Ja sam ga videla onog dana kada je Car vređao nju, njemu je bilo krivo što nije mogao da skoči. Ispao je mudriji i svaka mu čast na tome", rekla je Sanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.