POZNATA PEVAČICA SNIMILA BOŽIĆNU PESMU! Svi su ODUŠEVLJENI, niko se nije nadao OVOME!
Foto: printscreen

BRAVOOO

POZNATA PEVAČICA SNIMILA BOŽIĆNU PESMU! Svi su ODUŠEVLJENI, niko se nije nadao OVOME!

Latino diva Dženifer Lopez pohvalila se na svom Instagram profilu da je snimila prazničnu numeru "It’s The Most Wonderful Time of The Year” sa pevačem Stivom Makejom.

Objavljeno:

Planetarno poznata pevačica objavila je isečak iz numere i tako najavila Stivov novi album, na kom je ona gostovala.

- Napravila sam božićnu pesmu sa svojom bebom. To je naslovna pesma za njegov debi album " The Most Wonderful Time" - napisala je Dženifer Lopez.

Stiv Makej je pevač i vokalni trener iz Los Anđelesa u Kaliforniji. Tokom protekle decenije Stiv je posvetio svoje vreme kreativnosti u muzici i uspostavio saradnju sa mnogim ambicioznim i afirmisanim umetnicima kao što su Selena Gomez, Dženifer Lopez, Fergi, Leni Kravic i Keli Roland.

foto: LO / INSTAGRAM

Vokalni trener i muzičar je nakon objave pesme sa Džej Lo podelio sa pratiocima na društvenim mrežama svoje oduševljenje povodom novog projekta.

- Ovo je bilo tako posebno!! Morali smo zajedno da čujemo konačni miks i morali smo da ga izvedemo na licu mesta.Tako sam uzbuđen što si u ovom projektu Dženifer Lopez. Uvek podstičeš sve oko sebe da budu bolji, rade više i žive više ispunjavajući svoj život. Iako će ovaj Božić biti drugačiji, ipak smo im priredili zabavu sa ovom pesmom - naveo je on u opisu na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.