SAŠA VIDIĆ NE STAJE, PONOVO OPLEO PO ESTRADI! Ne zna da li su kreatorke, pevačice ili prodavačice! HIT!
Foto: Printscreen

AU!!!

SAŠA VIDIĆ NE STAJE, PONOVO OPLEO PO ESTRADI! Ne zna da li su kreatorke, pevačice ili prodavačice! HIT!

Modni kreator Saša Vidić posle kratke pauze vradio se sa više entuzijazma i energije, i predstavio svoju novu modnu kolekciju, a ne krije i da je vrlo zadovoljan.

Objavljeno:

- Nije mi to sad nešto, radio sam non stop svadbe, muška odela, žene sam čak bio i zapostavio što je jako ružno. Samo žene i samo moda koja je moda, ne ono ajde da napravimo modu pa da ti obučemo haljinu, to ne, to je deplasirano u svetu - iskren je bio on. S obzirom na to da mu je period korone pomogao kada je nova modna kolekcija u pitanju, otkio nam je gde je pronašao inspiraciju. - Za inspiraciju je bila Coco Chanel generalno i ceo taj zapad, jak zapad. Žene koje su ozbiljne, koje ne nose one brendove što se bace u đubre. Ja jesam u trendu, ali potpuno okrenut nekom drugom trendu, ka surovom zapadu - dodao je on.

Saša je poznat po tome da bez dlake na jeziku komentariše sve, a nas je zanimo koga ne bi voleo da vidi u svojoj novoj kolekciji.

foto: Tv Pink

- Nemam ja sad tu neke ljude koje ne bi voleo. Možda nove kreatorke, ne znam ni da li su kreatorke, pevačice ili prodavačice, a čega prodavačice - rekao je on kroz smeh. Međutim, sa zadovoljstvom je istakao koga bi voleo da vidi u novoj kolekciji. - Voleo bih naravno da vidim Rozgu, Severinu, čak i Seku ukoliko je smršala - dodao je on. Kao neko ko se ne ustručava bilo kakvih komentara, dodao je da njegove reči i kritike dobro utiču na njegove kolege. - Ja sam operisao modne stručnjake u Srbiji, koji nemaju veze. Ovo vreme je izrodilo, dobro i loše. Uvek imaš te koji isplivaju ni iz čega, i gostuju po televizijama i pričaju kako imaju kolekcije. Ja nisam od tih kreatora ,,Ja sam najbolji" jednostavno ja trajem - završio je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.