ZVEZDA SERIJE PRIJATELJI POTPUNO PROPALA! Ostao je bez para, a mi smo ostali BEZ TEKSTA kad smo ga videli! (FOTO)
Ne liči na sebe, Foto: Profimedia

ČENDLER PROPO

ZVEZDA SERIJE PRIJATELJI POTPUNO PROPALA! Ostao je bez para, a mi smo ostali BEZ TEKSTA kad smo ga videli! (FOTO)

Metju je pre dve godine bio na jako zahtevnoj operaciji želuca

Objavljeno: 13:34h

Zvezda serije Prijatelji Metju Peri navodno je pri kraju pisanja svoje autobiografije. Fascinantan život slavnog "Prijatelja" mnogima će sigurno biti zanimljivo štivo, a pogotovo činjenica da je imao gotovo sve na svetu, ali zbog problema sa zavisnošću sada nema posla i izgleda sve lošije.

- Matthew nije idiot. Zna da će priča bez cenzure o setu serije i njegovom problemu s drogom biti best-seller - kazao je izvor blizak Periju za strane medije. Glumac će u njoj navodno pisati i o svojim romansama s poznatim glumicama kao što su Džulija Roberts, Kortni Koks, ali i Dženifer Eniston - s kojom je u jednom periodu navodno bio u vezi.

Inače, istina je da Peri svake godine sve lošije izgleda. Mnogi su uvereni da je to zbog njegove zavisnosti o tabletama i alkoholu, o kojima često javno govori. Ipak, sada je novu informaciju o njegovom zdravlju podelio i njegov očuh Kit Morison. Rekao je da je Metju pre dve godine bio na jako zahtevnoj operaciji želuca.

foto: Profimedia

- U to vrijeme smo mogli provoditi s njim puno vremena, što je ja mislim bilo dobro za sve. Užasno je kad se ljudi ozbiljno razbole, moraju na operaciju i brinu se hoće li preživeti ili ne. To nas je sve još više povezalo. Svi smo morali biti tamo da ga izvučemo iz toga" kazao je glumčev očuh i dodao: "Vrlo je talentovan i fokusiran lik. Jako je bistar. Takav je bio još kao dete". Osvrnuo se i na to kako je glumčeva porodica doživela njegov uspeh.

- Uspeh serije Prijatelji iznenadio je Metjua kao i sve nas. Nimalo me ne iznenađuje što je upravo on odabran za takvu ulogu. Uloga Čendlera tačno se podudara s njegovim posebnim smislom za humor. Jesu li je napisali znajući da je on poput tog lika ili je to više prilagodio sebi, ne znam. Verovatno je kombinacija to dvoje. On je nadarena duša i vrlo pametan i dobar momak - zaključio je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.