HOLIVUDSKE LEPOTICE OTKRILE KOJI GLUMAC SE NAJRUŽNIJE LJUBI! Za njega nikada ne biste rekli da je LOŠ LJUBAVNIK!
Gvinet Patrou, Foto: AP/ Evan Agostini

HOLIVUD

HOLIVUDSKE LEPOTICE OTKRILE KOJI GLUMAC SE NAJRUŽNIJE LJUBI! Za njega nikada ne biste rekli da je LOŠ LJUBAVNIK!

Autorka knjige “The Pretty Fun” tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja.

Objavljeno:

Slavne holivudske plavuše Kejt Hadson i Gvinet Paltrou otkrile su kako su neki od njihovih muških kolega stvarno loši ljubavnici. Poljupci koje su razmenili zbog filmskih uloga toliko su bili razočaravajući da su im se urezale u sećanje.

“Iskreno, imam osećaj da nisam nikada imala savršeni filmski poljubac. Mislim da je trebalo da ih imam, ali nisam”, rekla je Hadson gostujući u podcastu sedam godina starije kolegice Gvinet Paltrou pod nazivom “The Goop Podcast”.

Potom se dotakla svog kolege s kojim je glumila u filmovima “Kako se rešiti frajera u 10 dana” i “Nije zlato sve što sija” , Metjua Mekonahija.

“Svaki put kada sam se poljubila s Mekonahijem, kako da ti kažem, treba nešto da se dogodi, oseti i onda se pojave sline ili nalet vetra. Kad smo se ljubili u ‘Nije zlato sve što sija’, stajali smo u okeanu, doživeli smo avionsku nesreću, a njemu je po licu bila slina.”

Na to ju je Gvinet upitala ima li više osećaj da joj je Mekonahi kao brat nego kao neko s kim bi mogla da bude u romantičnoj vezi, na šta je Hadson rekla da se zaista tako ponekad oseća, ali ne uvek.

Zatim se i Gvinet razvezala i priznala kako je zbog ljubljenja s Robertom Daunijem Džuniorom imala osećaj kao da se ljubi s bratom.

“S Robertom, kada sam ga poljubila, rekla sam samoj sebi: ‘Ma šališ se. Ovo je doslovce kao da ljubim brata”’.

Autorka knjige “The Pretty Fun” tada je ipak prozvala jednog glumca koji je prošao njen test ljubljenja i postavio lestvicu visoko, a reč je o Biliju Kradupu, s kojim je glumila u “Korak do slave”.

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.