SLOMIO MU JE SRCE PRED SVIMA, IAKO SE ČINILO DA SU SAVRŠEN PAR! Ovo je jedna od većih GEJ ISPALA
Foto: Profimedia

ne kriju to

SLOMIO MU JE SRCE PRED SVIMA, IAKO SE ČINILO DA SU SAVRŠEN PAR! Ovo je jedna od većih GEJ ISPALA

Flin, koji je najpoznatiji po ulozi Džastina Foulija u Netflixovih "Trinaest razloga", nikada nije skrivao da je homoseksualac, a ljubio je i neke od poznatih kolega

Objavljeno: 16:45h

Neke ljubavi nisu suđene da traju vječno, bez obzira koliko jake bile. U to su se uverili američki glumac Brendon Flin i njegov bivši dečko Sem Smit. Iako su zajedno proveli svega devet meseci, ljubavni brodolom nije bio lak za prebroditi.

Flin, koji je najpoznatiji po ulozi Džastina Foulija u Netflixovih "Trinaest razloga", nikada nije skrivao da je homoseksualac, a ljubio je i neke od poznatih kolega.

U vezi s pevačem Smitom, koji je nedavno ispričao da se jedva oporavio od prekida, nije proveo dugo vremena, iako su na društvenim mrežama te pred blicevima fotografa pričali drugu priču.

- Obojica su previše zauzeti svojim karijerama te zbog toga među njima nije uspelo. Zaista su se zaljubili, no prezatrpani rasporedi su ih razdvojili - kazali su pre dve godine izvori bliski pevaču, a pričalo se da je Flin ostavio Smita zbog previše projekata te teško iskreiranog rasporeda. Pričalo se neko vrijeme da je glumac u vezi i s Majlsom Heizerom, glumcem iz kontroverzne Netflixove serije koji je utelovio Aleksa Standala. Uskoro su od njihovih glasnogovornika stigla negativna priopćenja, naglašavajući da su samo dobri prijatelji. Ipak, nedugo nakon toga paparazzi su uhvatili Brandona i glumca Ričarda Medena kako zagrljeni šetaju Los Anđelesom, ali nema konačne potvrde da su glumci u vezi.

- Svoj privatni život želim tako i ostaviti - privatnim - rekao je nebrojeni broj puta Maden novinarima, a zbog glasnih i nepotvrđenih priča, svima preostaje verovati da Brendon trenutno nije u vezi. Inače, odrastao je u Majamiju gde je završio srednju školu, a prve ozbiljne uloge počeo je ostvarivati 2016. kada se pojavio u seriji "BrainDead", a tu su bile uloge i u "Pravom detektivu" te "Trinaest razloga", kao i u "Ratched". Prema pisanjima britanskih medija, pevač Sem pronašao je novu ljubav s dizajnerom Fransoom Rosiom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.