BRED PIT OPTUŽEN ZA PLJAČKU: Ukrao je ogromnu svotu novca, crno mu se piše!
Izvori tvrde da je Kristina bila žrtva onlajn prevare sa slavnim ličnostima:, Foto: Printscreen/BBC News

Holivud

BRED PIT OPTUŽEN ZA PLJAČKU: Ukrao je ogromnu svotu novca, crno mu se piše!

Kristina tvrdi da je glumac izbegao da se pojavi u poslednjem trenutku i obećao je da će sledeći put biti tamo

Objavljeno:

Žena nepoznata javnosti, Kristina Keli, je tužila čuvenog holivudskog miljenika Breda Pita (56) jer ju je navodno prevario za 40.000 dolara.

Naime, ona tvrdi da je Bred prevario tako što joj je obećeo da će se venčati sa njom, a zatim je nestao sa 40.000 dolara koje mu je ona uplatila.

Glumac je sada porekao da je ikada kontaktirao ženu koja ga tuži i da joj nikada nije obećao da će se oženiti njom, a posebno je negirao to da joj je uzeo novac.

Zvezda kaže da uopšte ne poznaje Kristinu Keli, koja ga je tužila za 100.000 dolara i koja tvrdi da ju je Oskarovac kontaktirao da mu pomogne u prikupljanju novca za njegovu fondaciju "Make It Right" koja je imala za cilj da obnovi 150 kuća u Nju Orleansu.

Ona tvrdi da je glumcu, koji je "težak" oko 300 miliona dolara, poslala 40.000 dolara da se pet puta pojavi na događajima koje je ona organizovala kako bi prikupila novac za njegovu neprofitnu organizaciju 2018. godine.

Oskar 2020

Kristina tvrdi da je glumac izbegao da se pojavi u poslednjem trenutku i obećao je da će sledeći put biti tamo.

Izvori tvrde da je Kristina bila žrtva onlajn prevare sa slavnim ličnostima:

- Ovo je tužan slučaj nekoga ko je bio žrtva internet prevare sa poznatim ličnostima, koja nije imala nikakve veze sa stvarnom slavnom ličnošću. Nadamo se da drugi mogu da nauče nešto iz ove nesrećne situacije - rekao je izvor.

U pravnom, zahtevu za odbacivanje slučaja, Pit je porekao da je ikada imao bilo kakvu komunikaciju sa Kristinom i izjavio je da nikada od nje nije tražio nikakav novac, niti je ikoga drugog ovlastio da to uradi.

Kristina je očigledno bila u kontaktu sa jednom ili više osoba koje su se nezakonito predstavljale kao slavni glumac, ali ni na koji način nisu povezane sa njim, već su samo želeli da joj prevarom "otmu novac".

Od 2007. do 2016. godine Pitova fondacija "Make It Right" potrošila je 26,9 miliona dolara za izgradnju preko 100 kuća nakon uragana Katrina 2005. godine, međutim 2018. godine dvoje stanovnika Nju Orleansa tužilo je fondaciju zbog, kako tvrde, "neispravno i nepravilno izgrađenih domova".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.