ČUVENE INFLUENSERKE SE POLJUBILE S JEZIKOM U USTA I SRUŠILE INTERNET: Ova fotka danas ISKAČE sa svih aparata
Elisa i MIla influenserke, Foto: Profimedia

POLUBAC MILION DOLARA VREDAN

ČUVENE INFLUENSERKE SE POLJUBILE S JEZIKOM U USTA I SRUŠILE INTERNET: Ova fotka danas ISKAČE sa svih aparata

Ove dve lepotice iz Italije i Maroka takođe su želele da ih se pamte nakon njihovog pojavljivanja na crvenom tepihu tokom filmskog festivala

Objavljeno:

Ovaj poljubac je podgrejao Veneciju!

Na 77. filmskom festivalu u Veneciji poljubac na crvenom tepihu stvorio je vruću atmosferu. Protagonisti: Elisa De Panicis i Mila Suarez - ni približno poznati kao BritnI i Madona - za ukupno 1,3 miliona sledbenika na Instagramu.

Pre sedamnaest godina njihov poljubac stigao je na naslovnice: Madonna i Britni spontano su se poljubile na 20. dodeli MTV Video Music Avards dok su pevale pesmu "Hollivood". Pojava koja je ušla u istoriju.

Ove dve lepotice iz Italije i Maroka takođe su želele da ih se pamte nakon njihovog pojavljivanja na crvenom tepihu tokom filmskog festivala. I ne samo zahvaljujući njenoj odeći koja oduzima dah.

Zbog toga su fotografima priredili vrlo spontani glatki nastup na premijeri italijanskog filma "Le sorelle Macaluso" (Sestre Makaluso) Eme Dante. Sa puno jezika, naravno! Kako znaju dve žene? Elisa i Mila, čak i bliske prijateljice u stvarnom životu, oboje rade kao modeli i uspešni influenceri (milion i 300.000 sledbenika).

Last night✨ @elisabettafranchi

A post shared by Mila Suarez? (@mila.suarez_) on

Kartu za filmski festival takođe su dugovale učešću u raznim TV programima. Između ostalog, obe su viđene u italijanskom formatu „Celebriti Big Brother“(Veliki brat VIP).U svakom slučaju, ovaj poljubac bi trebalo da im donese još nekoliko poslova u šou-biznisu - i još nekoliko Instagram sledbenika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bild.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.