DŽASTIN BIBER OTVORENO SA SVOJIM FANOVIMA O DROGI, ALKOHOLU, POROCIMA! Ponela ga je slava a onda je odlučio OVO!
Džastin Biber, Foto: Profimedia

porok nije za pohvalu

DŽASTIN BIBER OTVORENO SA SVOJIM FANOVIMA O DROGI, ALKOHOLU, POROCIMA! Ponela ga je slava a onda je odlučio OVO!

Džastin je ranije imao poroke, drogu i alkohol, koji su ga odveli na pogrešan put, a osim toga bile su mi bitne materijalne stvari

Objavljeno:

Popularni kanadski pevač Džastin Biber obratio se fanovima na Instagramu i otkrio im kako je promenio vrednosti u životu kojima teži.

Džastin je ranije imao poroke, drogu i alkohol, koji su ga odveli na pogrešan put, a osim toga bile su mi bitne materijalne stvari. Međutim, nakon nekog vremena on je shvatio da je pogrešio, pa je odlučio da postane bolja osoba.

Biber se prisetio svog detinjstva, ali i perioda kada ga je ponela slava.

- Dolazim iz malog grada Stratforda u Kanadi. Nisam imao materijalne stvari i nikada nisam bio motivisan novcem niti slavom, samo sam voleo muziku. Ali kada sam postao tinejdžer, pustio sam da moja nesigurnost i frustracije diktiraju šta će mi biti vredno. Moje vrednosti su polako počele da se menjaju. Dopustio sam da ih ego i moć preuzmu i moji odnosi sa ljudima, koji su patili zbog toga - počeo je ispovest pevač.

On je otkrio kako sada razmišlja o životu i čemu teži.

- Zaista želim zdrave odnose. Želim da budem motivisan istinom i ljubavlju. Želim da budem svestan svojih mana i grešaka i da učim iz njih. Želim da idem putem koji je Bog isplanirao za mene, a ne da pokušavam da radim po svom. Želim da se odreknem svojih sebičnih svakodnevnih želja kako bih mogao da budem dobar muž i otac u budućnosti. Zahvalan sam što mogu da hodam sa Isusom, jer on vodi put - zaključio je slavni pevač

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.