GLUMAC TOM HENKS SE SLIKOM JAVIO IZ IZOLACIJE: Evo kako IZGLEDA nakon što je KORONAVIRUS NAPAO NJEGOVO TELO
Foto: printscreen

(FOTO)

GLUMAC TOM HENKS SE SLIKOM JAVIO IZ IZOLACIJE: Evo kako IZGLEDA nakon što je KORONAVIRUS NAPAO NJEGOVO TELO

Tom Henks se oglasio na Instagramu iz izolacije gdje se nalazi nakon što mu je potvrđen koronavirus.

Objavljeno: 09:16h

- Hej ljudi, Rita i ja želimo zahvaliti svima ovde u Australiji koji se tako dobro brinu za nas. Imamo Covid-19 i u izolaciji smo da ga ne proširimo na još nekog. Postoje ljudi kod kojih bi taj virus mogao dovesti do veoma ozbiljnih bolesti. Idemo dan po dan. Svi mi možemo nešto učiniti i to tako da sledimo upute stručnjaka te da se brinemo o sebi i jedni o drugima, zar ne - napisao je glumac.

- Zapamtite, uprkos trenutnim događajima, u baseballu nema plakanja", zaključio je Hanks citatom iz filma A League of Their Own uz fotografiju sa suprugom.

Hanks je juče na društvenim mrežama napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji, gde radi na filmu, nakon što su osetili umor i bol s blagom temperaturom.

- Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove.Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni - napisao je glumac.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus, koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.