NIKOL KIDMAN NEGUJE KOŽU PRIRODNIM PREPARATOM: Iznenadićete se ŠTA KORISTI!
Nikol Kidman, Foto: AP/ Claudio Onorati

PRIRODNA NEGA

NIKOL KIDMAN NEGUJE KOŽU PRIRODNIM PREPARATOM: Iznenadićete se ŠTA KORISTI!

Nikol je o botoksu i sama otvoreno progovorila

Objavljeno: 11:39h

Holivudska glumica Nikol Kidman (52) u poslednje se vreme našla na meti brojnih kritika zbog lica koje joj se izobličilo nakon korišćenja botoksa.

- Probala sam botoks, ali nije mi se svidelo kako mi je lice izgledalo nakon. Sada ga više ne koristim i ponovo mogu da pomeram čelo - našalila se Nikol, koja se ipak bacila na prirodnu negu kože.

Mnogima se verovatno ne bi svidela prirodna nega kože koju koristi glumica, ali ona tvrdi da doista deluje.

foto: AP/ Jordan Strauss

- Čula je kako se injekcije sa svinjskom masti koriste za popunjavanje kože, no ipak nije želela da ih isproba. Zatim joj je njen savetnik preporučio pileću mast koja se pravi od organski gajenih kokoši koje su uginule prirodnom smrću. Zatim se mast pomeša s kokosovim uljem, limunovim sokom, vinskim sirćetom i ekstraktom badema pre nego što se stavi na lice, a potom drži oko sat vremena, dva puta u nedelju dana - rekao je izvor blizak glumici, piše portal Mirror.

Nikol je o botoksu i sama otvoreno progovorila i priznala da ga je koristila, no ipak tvrdi da se plastičnim operacijama nije podvrgnula, što joj mnogi ne veruju.

foto: EPA/ Claudio Onorati

- Ovako ne izgleda žena od 52. godine. Izgleda kao da ju je neko popeglao - komentirali su brojni fanovi.

Nikol Kidman je još 2007. opovrgnula činjenicu da je bila na plastičnim operacijama i korekcijama. Izjavila je kako je jednom prilikom probala botoks, no vrlo brzo odustala od njega. Stoga nije ni čudno što se javnost pita kako neko može imati toliko zategnuto lice s 52 godine.

Bonus video

ZA TEBE BIH MOGAO I DA UMREM! VOLI TE BRAT! Svi detalji pomirenja Davida i Dejana Dragojevića: Koraćeva i Dalila zapevale od sreće!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.