SIN PREMINULOG KRALJA POPA IZGUBIO MOĆ GOVORA: Ne može da prihvati da je Majkl Džekson ZLOSTAVLJAO DEČAKE!
Majkl Džekson tereti se za se*sualno zlostavljanje maloletnika, Foto: Printscreen

Tvrde da je bio pedofil

SIN PREMINULOG KRALJA POPA IZGUBIO MOĆ GOVORA: Ne može da prihvati da je Majkl Džekson ZLOSTAVLJAO DEČAKE!

Blanket Džekson bukvalno je zanemeo kad je isplivao skandalozni dokumentarac o nastranim sklonostima njegovog pokojnog oca

Objavljeno:

Zbog dokumentarca "Leaving Neverland" u kome su iznete teške optužbe protiv Majkla Džeksona, koji je navodno seksualno zlostavljao maloletnike, digla se prašina, a u javnost su isplivale nove informacije o životu preminulog kralja popa.

Nakon toga, Džeksonovom najmlađem sinu, Blanketu Džeksonu, teško je pao skandal o optužbama seksualnog zlostavljanja maloljetnika koje se njegovom ocu stavljaju na teret.

swipe >>

A post shared by ♕Bigi Jackson♕ (@bigijacksondaily) on

Oduvek je bio najglasniji dečak u razredu, sad to više nije tako. Povukao se u sebe, oseća se loše, a čak je prestao i da govori. Zabrinut sam za njegovo zdravlje, skrhan je zbog svega što se govori o Majklu", priznao je pevačev nećak u šouu voditeljke Viktorije Derbišajer.

Svoju zabrinutost zbog Blanketovog stanja izrazio je i njegov kum Mark Lester, inače dobar prijatelj preminulog Džeksona.

Svi ga nastoje zaštititi od spoljašnjeg sveta, ali to je nemoguće. Samo se povlači u sebe i teško mu je zbog svega što se događa, a to nije nikako dobar način da mu se pomogne. Blanketa pokušavaju potpuno izolovati i to stvarno nije uredu", rekao je Lester za britanski Sun.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.