DA LI ZNATE KOJI POZNATI SRBIN SE POJAVIO U PRIJATELJIMA? Nikada ne biste pogodili! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DA LI STE PRIMETILI?

DA LI ZNATE KOJI POZNATI SRBIN SE POJAVIO U PRIJATELJIMA? Nikada ne biste pogodili! (FOTO) (VIDEO)

Do pre nekoliko godina, recimo, nismo shvatili da smo u pojedinim scenama gledali dvojnike, pa zašto bismo onda u jednoj sceni primetili Srbina

Objavljeno:

Verovatno da nema osobe koja nije pogledala barem neku od mnogobrojnih epizoda kultne serije "Prijatelji", pa ipak, godinama kasnije, otkrivaju se tajne, detalji i propusti koje je kamera ipak uspela da zabeleži.

Do pre nekoliko godina, recimo, nismo shvatili da smo u pojedinim scenama gledali dvojnike, pa zašto bismo onda u jednoj sceni primetili nekadašnjeg predsednika Srbije, Slobodana Miloševića! Da, dobro ste pročitali, naš bivši predsednik se pojavio u ovoj seriji!

Slobodan Milošević pojavljuje se u planetarno poznatoj seriji, 'Prijatelji
Slobodan Milošević pojavljuje se u planetarno poznatoj seriji, "Prijatelji" foto: Profimedia

U epizodi u kojoj Ros i Rejčel putuju za Las Vegas (pa joj on nacrta brkove dok spava u avionu, a onda se i nakon noći pijanstva venčaju), videli smo njihovo standardno prepucavanje.

Ros je mirno sedeo i čitao štampu, dok mu se Rejčel podsmevala jer je mislio da ona želi da spava s njim. Upravo na tom časopisu koji Ros čita u avionu - tačnije na naslovnoj strani magazina "Tajm" nalazi se slika Slobe Miloševića.

Ros i Rejčel
Ros i Rejčel foto: Printscreen Youtube

Ono što je takođe zanimljivo jeste datum kada je ova epizoda emitovana. Epizoda "One in Vegas" je emitovana iz dva dela - ova scena je iz drugog dela, emitovana je 20. maja 1999. godine, dok je trajalo NATO bombardovanje.

Pogledajte tu scenu:

Bonus video ZORICA BRUNCLIK IZJAVILA ISKRENO SAUČEŠĆE PORODICI SAKIĆ: Ti si otišao, iako ti nije bilo vreme...

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.