ŠTA? ONA VIŠE NIJE SAMANTA U SEKS I GRADU! Ovo je njena još vatrenija zamena (FOTO)
Foto: Printscreen

bum!

ŠTA? ONA VIŠE NIJE SAMANTA U SEKS I GRADU! Ovo je njena još vatrenija zamena (FOTO)

Totalna promena!

Objavljeno:

Već nekoliko meseci unazad se pominje da neće doći do snimanja trećeg dela filma "Seks i grad". Najveći problem pravi jedna zvezda i to popularna Samanta, koju je igrala Kim Katral.

Ona definitivno neće igrati lik Samante, ali je producentima ostvarenja uputila predlog koja seksi koleginica bi mogla da se nađe u toj ulozi.

- Sofija Vergara je samo jedna od onih koje bi mogle da se nađu u liku Samante Džouns. Verujem da bi taj lik iznela sjajno na svoj način - rekla je Kim.

Sofija Vergara nova Samanta?
Sofija Vergara nova Samanta?foto: Reuters

Najviše optužbi na račun neučešća Katralove u trećem nastavku upravo iznosi glumica Sara Džesika Parker (prim. aut. Keri Bredšou, u seriji), a neretko se može čuti da Katralova odbija saradnju zbog malog honorara. Spekulacije su iznervirale "Samantu" pa je odlučila da javno progovori o toj temi.

- Godinu dana govorim da neću da snimam nastavak filma, a sad odjednom glumim divu. Hoću da radim na novim projektima. Neće me usrećiti ako opet budem igrala Samantu - bila je iskrena Kim i nagovestila da nije problem u honoraru, već u njenoj odluci.

Prva epizoda svetski popularne serije "Seks i grad" emitovana je pre skoro 20 godina- 6. juna 1998. Pitanje je samo kako će publika reagovati na ovu promenu posle dve decenije Samantinih dogodovština koje je Kim maestralno dočarala.

Bonus video:

Šta god radili kasnije - nebitno je: Poznati glumci koje ćemo pamtiti samo po jednoj ulozi

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.