ZA SEDIM DASOM LUDE ŽENE, A TINEJDŽERKE ĆE ZA NJEGOVIM SINOM: Ima samo 15 godina, a već ga je PREŠIŠAO, PRAVI DASA
Kevin, Foto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

divno!

ZA SEDIM DASOM LUDE ŽENE, A TINEJDŽERKE ĆE ZA NJEGOVIM SINOM: Ima samo 15 godina, a već ga je PREŠIŠAO, PRAVI DASA

Ovaj 15-godišnjak neverovatno liči na oca

Objavljeno:

Danas je na Kanskom festivalu održana konferencija za novinare uoči premijere filma "Horizon: An American Saga", koji je producirao i režirao Kevin Kostner, a u istom i glumi, zajedno sa Sijenom Miler, Semom Voringtonom i Dženom Maloun.

Ovaj holivudski vestern biće prikazan van takmičarskih ostvarenja, a zanimljiv je koncept filma - sastoji se iz dva dela, od kojih je u Kanu prikazan samo prvi i koji će u bioskopima biti od 28. juna ove godine, dok će drugi deo u bioskopima biti prikazivan od 16. avgusta.

 Hejz Logan je dasa
Hejz Logan je dasafoto: Alec Michael / Zuma Press / Profimedia

Kevin Kostner se na konferenciji povodom filma pojavio u vrlo elegantnom, ali modernom izdanju, izabravši odlično krojeno belo odelo i bež kožne mokasine.

Društvo mu je pravio najmlađi sin, 15-godišnji Hejz Logan, a ovo je prvi put da je on viđen na nekoj javnoj manifestaciji sada kada je malo odrastao i postao tinejdžer. Dok je bio dečak redovno je ocu pravio društvo na crvenom tepihu, ali se i te kako promenio od dečačkih dana.

Isti otac
Isti otacfoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

I Hejz je izabrao belo odelo ali ga je poneo uz ležernije detalje - bele sportske patike i običnu sivu majicu. Ovaj 15-godišnjak neverovatno liči na Kevina Kostnera, posebno iz njegovih mlađih dana, premda je nešto tamniji od oca i ima gušću kosu.

Tinejdžer je očigledno nasledio i stas na oca, koji je visok 185 centimetara, mada će ga u istom i nadmašiti. Naime, već sada je viši od Kevina, pa će verovatno izrasti u prilično visokog muškarca.

I Hejz je izabrao belo odelo
I Hejz je izabrao belo odelofoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Hejz nije tek tako zajedno sa ocem stigao na Kanski festival. Naime, i on je deo ekipe filma "Horizon: An American Saga" u kome ima epizodnu ulogu koja je ujedno i nejgov filmski debi.

Inače, Kostner je nedavno otkrio da je na ideji za film radio preko 30 godina, te da je sinu Hejzu dao ime upravo po glavnom liku u ovoj vestern sagi.

Podsetimo, glumac je Hejza, kao i sina Kejdena (17) i ćerku Grejs (15), dobio u braku sa dizajnerkom Kristin Baumgartner od koje se razveo prošle godine.

Bonus video:

03:42

VODA IZ MLADENOVCA NEKADA JE BILA POZNATA U ČITAVOJ EVROPI! Žika Nikolić donosi zanimljve o gradu kroz koji je išao ORJENT EKSPRES

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.