DA LI JOJ JE OVO TREBALO? Pevačica koja je optužena za ZLOSTAVLJANJE donela ŠOK ODLUKU, ko joj veruje?
Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

HIT NA INTERNETU

DA LI JOJ JE OVO TREBALO? Pevačica koja je optužena za ZLOSTAVLJANJE donela ŠOK ODLUKU, ko joj veruje?

Nije otkriven razlog

Objavljeno:

Američka pevačica Lizo saopštila je, da se nakon navodnih laži koje su izrečene protiv nje, povlači iz muzičke industrije.

U emotivnoj objavi na instagramu, ona je izjavila da joj je dosta svega, kao i muzičke industrije. Kako je navela, ne želi da je više ismejavaju na internetu zbog izgleda i karaktera.

Pevačica hita "About damn time", čije pravo ime je Melisa Vivijen Džeferson, nije tačno otkrila koji je događaj naveo da se odluči na ovakav potez. Ipak, objava dolazi nakon što je advokat koji predstavlja njene tri bivše plesačice, koje su je tužile, izneo da je "sramotno" što je Lizo bila jedan od izvođača koji su nastupali na dobrotvornoj akciji predsednika Džoa Bajdena.

1 / 3 Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Umorna sam da me svi u mom životu i na internetu razvlače. Sve što želim je da stvaram muziku i usrećujem ljude, i napravim svet srećnijim mestom nego u kakvom sam ga zatekla. Ali počinjem da mislim da mene svet ne želi - napisala je 35-godišnja pevačica.

- Konstantno se borim sa lažima iznešenim protiv mene zarad pregleda. Sprdaju se sa mnom svaki put zbog toga kako izgledam... moj karakter čačkaju ljudi koji me ne poznaju i kaljaju mi ime. Nisam se prijavila za ovo s**anje, ODUSTAJEM".

Lizo se povukla malo iz javnosti nakon što su je u avgustu 2023. tužile bivše saradnice - prateće plesačice, da je stvarala "zlostavljačko radno okruženje" te da ih je vređala na račun fizičkog izgleda. Ona je sve optužbe negirala.

Bonus video:

22:38

CENTRALNI DNEVNIK 30.03.2024

(Espreso/Telegraf/n.l./Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.