KAKO OVO NIKO NIJE PRIMETIO KOD GAGE? Evo šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA DOMA U BEČU: "Nisam se udala za..."
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO

KAKO OVO NIKO NIJE PRIMETIO KOD GAGE? Evo šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA DOMA U BEČU: "Nisam se udala za..."

Njene reči se danas drugačije tumače

Objavljeno: 09:10h

Pevačica Dragana Mirković nedavno je saopštila da se nakon 24 godine razvodi od Tonija Bijelića, a ova vest šokirala je njene kolege.

Kada je već bila u procesu razvoda, ali ovu odluku nije saopštila javno, Dragana je snimila jednu emisiju čiji je gost bila i njena mlađa koleginica Rada Manojlović.

Rada je gostujući u toj emisiji pomenula i Draganin brak, ne znajući da se njena koleginica razvodi.

Rada je gostujući u toj emisiji pomenula i Draganin brak
Rada je gostujući u toj emisiji pomenula i Draganin brakfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Rekla sam ti da moramo da te udamo - rekla je Dragana mlađoj koleginica, na šta je Rada dodala: "Za nekog grofa u Beču, hoću i ja u dvorac", aludirajući na život svoje starije koleginice.

Na Radinu izjavu, Dragana joj je poručila:

- Ti zaslužuješ i više nego grofa, ali znaš šta je najveći fazon, ja se nisam udala za grofa. Otišla sam sa najvećim blagom koje imam, a to je moje ime, prezime i moj glas, s jednim koferom u iznajmljenih 50 kvadrata. Što znači, da nikada ne znaš šta te čeka, a uostalom ne treba ti grof, sve same možemo - veruj mi. Ja sam toliko toga sama stvorila, da meni apsolutno niko nije trebao, a mislim da ni tebi ne treba. Samo jedan divan čovek i dečica - rekla je Dragana u emisiji "Poželi pesmu".

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja, koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.

Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakonrazvoda sa Tonijem podeliti imovinu čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona evra.

Bonus video:

00:36

Dragana Mirković u suzama

(Espreso/Blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.