FILIP JE IMAO AFERU SA MLAĐIM KOLEGOM, O OVOME SU TADA SVI BRUJALI: VODITELJ je zbog toga DOBIO OTKAZ, a onda...
Afera voditelja Filipa Skofilda, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/ THIS MORNING

POSLE TOLIKO GODINA

FILIP JE IMAO AFERU SA MLAĐIM KOLEGOM, O OVOME SU TADA SVI BRUJALI: VODITELJ je zbog toga DOBIO OTKAZ, a onda...

Svi se pitaju zašto se par još nije razveo nakon afere

Objavljeno:

Britanski voditelj Filip Skofild 2020. godine bio je glavna tema medija nakon što je u programu uživo priznao da voli muškarce.

Par godina kasnije usledio je novi skandal, kada je britanski ITV objavio saopštenje da prekida saradnju s voditeljem "This morning" Filipom Skofildom, kada je u medijima otkriveno da je bio u vezi sa mladim kolegom, kojeg je upoznao kada je bio maloletan.

Nedugo nakon što je objavljeno da više neće raditi na televiziji, izdao je saopštenje u kojem se izvinjava porodici i kolegama "koje je lagao o prirodi odnosa sa pomenutim kolegom" - "Iako neprimerena, naša veza nije bila nezakonita", naveo je Skofild u saopštenju, navodeći da je kolega bio punoletan kada su stupili u odnose.

Svi se pitaju zašto se par još nije razveo nakon afere
Svi se pitaju zašto se par još nije razveo nakon aferefoto: INSTAGRAM/SCHOFE/SCREENSHOT

Skofil je više od tri decenije u braku sa suprugom Stefani koja mu je podarila dve ćerke. Nakon što je priznao da je gej, voditelj je istakao da su ga supruga i deca podržali u nameri da "živi svoju istinu".

Četiri godine nakon javnog priznanja, svi se pitaju zašto se par još nije razveo, a Stefani kaže da ima veoma emotivan razlog za takvu odluku. Kako prenose strani mediji, uprkos njegovom priznjanu i otkrivanju afere s mlađim kolegom, Stefani još uvek voli Filipa i ne želi da ga vidi kako dalje "pada".

"Šta god da je Filip uradio iza Stefaninih leđa, ona ga i dalje voli", rekao je izvor i dodao: "Čak i ako je ljubav koju su delili na početku njihovog braka drugačija od one sada, ljubav je još uvek prisutna. Ona će uvek biti njegova podrška".

Ona ga još uvek voli
Ona ga još uvek volifoto: INSTAGRAM/SCHOFE/SCREENSHOT

Iako su se razdvojili, Filip je nastavio da nosi burmu, kao simbol posvećenosti - "Imao sam divan brak, iako trenutno nije sjajan, sa suprugom koja me podržava i dvoje divne dece".

Pomalo zbunjujuće, dodao je: "Razdvojeni smo, ali smo veoma zajedno".

U jednom intervjuu Filip je progovorio i o trenutku kada je supruzi saopštio da voli muškarce: "Možete li zamisliti koliko je bio težak taj razgovor? Najteži razgovor koji sam ikada imao sa njom, a ona je bila izuzetno razočarana jer sam lagao. Ali ona mi je danas poželela sve najbolje, pa ćemo vidi", poručio je on i dodao da je Stefani bila veoma ljuta tada.

U intervjuu za The Sun, voditelj je 2020. godine priznao da je znao da je gej pre nego što se oženio: "Ne kažem da nisam znao. Šta god da je bilo 'tamo', mislio sam: 'OK, šta god da je ovo, ostani tu gde si, budi srećan".

Bonus video:

08:38

HARMONIKAŠ PODIGAO SEBI SPOMEN PIRAMIDU OD 6 METARA U INAT DUŠMANIMA: Misteriozna građevina na zapadu Srbije zbunila ljude

(Espreso / Mondo/ A.K./Prenelaž:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.