POZNATI VODITELJ NAKON 27 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ: Filip otkrio najveću tajnu u PROGRAMU UŽIVO
Nakon 27 godina braka priznao da je gej, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

POZNATI VODITELJ NAKON 27 GODINA BRAKA PRIZNAO DA JE GEJ: Filip otkrio najveću tajnu u PROGRAMU UŽIVO

On je odgovorio da su svi oko njega bili svesni da će doći trenutak kada će to otvoreno reći

Objavljeno:

Omiljeni britanski televizijski voditelj Filip Skofild (57) iznenadio je mnoge objavom u kojoj se otvoreno deklarisao kao homoseksualac, iako je poslednjih 27 godina proveo u braku sa suprugom Stefani Lov.

- Uz podršku svoje porodice i veliku snagu koju mi oni daju, spoznao sam i prihvatio činjenicu kako sam gej i odlučio sam da to podelim sa vama - rekao je voditelj.

Suprugu je upoznao 80-ih na Bi-Bi-Siju, gde su u to vreme oboje radili, a u braku su dobili dve ćerke, Moli (27) i Rubi (24). Objavu za javnost Skofild je tempirao tek nešto pre godišnjice braka, prenosi portal "24sata.hr".

Za svoj hrabri, javni istup britanski je voditelj dobio podršku kolega i javnosti, pa tako i svoje dugogodišnje TV partnerke Holi Vilogi (38).

- Nikad nisam bila tako ponosna na tebe kao danas - čestitala mu je na Instagramu.

- Mislim da bi prvo svi trebalo da udahnemo. Osetim u tvome glasu koliko ti je teško, ovo je velik dan. Znam da s tim živiš već jako dugo - rekla je ona tokom jutarnjeg programa u kome je njen kolega priznao svoju orijentaciju.

On je odgovorio da su svi oko njega bili svesni da će doći trenutak kada će to otvoreno reći.

- Teško mi je jer ovo se nije dogodilo preko noći, borio sam se već neko vreme s tim u glavi. Stefani i ja smo bili jako iskreni jedno prema drugom sada. Ona je izvanredna, niko me nije toliko podržavao u životu. Toliko mi je činjenica da sam gej preuzela misli i svaki put kada sam sedeo pored nekoga ko je iste seksualnosti, ali je već priznao to svima, mislio sam da je hrabar i da ja to moram što pre da uradim. Sve što možeš da budeš u životu je iskren prema sebi, a ja sam znao da to nisam. Nisam se sviđao sam sebi - ispričao je Skofild.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.