OVO SE ČEKALO! FANOVI ĆE ODLEPITI KADA ČUJU: Prelepe vesti stižu iz doma Bijonse, SVI ČESTITAJU
Bijonse, Foto: AP/ Parkwood Entertainment

bravo!

OVO SE ČEKALO! FANOVI ĆE ODLEPITI KADA ČUJU: Prelepe vesti stižu iz doma Bijonse, SVI ČESTITAJU

Novi Bijonsin album će koketirati sa kantri muzikom, otuda se pevačica u poslednje vreme pojavljuje sa kaubojskim šeširom.

Objavljeno:

Nikad kraja iznenađenjima kada je u pitanju jedna od najvećih zvezda današnjice, Bijonse.

Možda nikada nije osvojila Gremi za album godine, ali to je ne sprečava da radi puno parom i publiku obraduje novim pesmama.

Bijonse se tokom Superboula pojavila u reklami Verizona, u kojoj je naslutila da priprema novi album koji će "slomiti internet", i tako privukla pažnju fanova.

Nekoliko sekundi nakon toga na njenom Instagram profilu objavljena je najava albuma "Act II" s novim pesmama "Texas Hold’Em" i "16 Carriages". Album će biti objavljen 29. marta.

Bijonse je 2022. najavila kako će njen album "Renesansa" biti prvi od tri albuma. Iako tada nije pružila detalje, izgleda da će "Act II" biti kantri album.

Fanovi su pohrlili na "X" platformu, kako bi pokazali svoje oduševljenje, a zabavnih memova nije nedostajalo.

Džej Zi je na nedavnoj dodeli Gremi nagrada napravio skandal na sceni, kada je iskritikovao žiri jer njegova supruga nikada nije osvojila nagradu za album godine, te naveo da smatra da je to paradoks obzirom da se u njenoj kolekciji nalazi najviše Gremija od svih ostalih izviđača u ostalim kategorijama.

Za to vreme, delovalo je da je zvezdi neprijatno, te je skrivala pogled ispod velikog belog šešira.

Bonus video:

03:17

SRPSKI TELOHRANITELJ OTKRIO PRAVO LICE SVETSKOG DŽET SETA: Naomi sprečio da prebije ženu, a Bijonse mu tražila ŠOKANTNU stvar

(Espreso/Mondo/M.C/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.