PEVAČICA (54) ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Ispod BUNDE itekako ima šta da se vidi, NEĆETE SKIDATI POGLED
Dženifer Lopez, Foto: Youtube printscreen/Jennifer Lopez

fatalna!

PEVAČICA (54) ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Ispod BUNDE itekako ima šta da se vidi, NEĆETE SKIDATI POGLED

Najlepša žena sveta se ne libi da pokaže malo gole kože, evo kako izgleda

Objavljeno: 12:34h

Dženifer Lopez je neumorna! Posle naporne Nedelje visoke mode u Parizu gde je bila glavna zvanica i prisustvovala brojnim luksuznim revijama, ona nastavlja sa obavezama.

Latino diva gostovala je proteklog vikenda u ultrapopularnom, američkom šou "Saturday Night Live", a posle emisije uživala je sa sestrom Lindom u noćnom životu Njujorka.

Džej Lo se opredelila za elegantnu, ali istovremeno vrlo odvažnu modnu kombinaciju, još jednom dokazavši da prkosi starenju i da godine nisu prepreka za izrazito seksi komade garderobe.

Slavna 54-godišnjakinja u provod je izašla u uskoj beloj haljini midi dužine sa veoma dubokim dekolteom, a golu kožu između grudi krasi samo jedna srebrna ruža.

Izdanje je zaokružila efektnim čizmama u disko stilu - imaju visoku potpeticu, špicasti vrh i u celini su sačinjene od svetlucavih šljokica. Dozu glamura doneo je i skupoceni, bistavi nakit, a Dženifer je ovom prilikom isprobala i gorući trend zime - reč je o takozvanoj mob wife estetetici.

Ona je preko ove izazovne haljine nabacila predimenzioniranu, belu bundu od bogatog, veštačkog krzna koja se savršeno uklapa u pomenuti trend.

Podsetimo, mob wife trend svodi se na stil "žene mafijaša", a postiže se uz pomoć pomalo kič detalja, koji su obeležili 90-e, poput zlatnih naušnica i ogrlica, leopard printa, starinskog krzna, crnih, kožnih pantalona, kožnog montona...

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Žena Blic/Stefana Pavlović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.