BRED PIT IZNEO ISTINU O BIVŠOJ ŽENI, MALO KO ZNA DA IMA OVAJ PROBLEM: Ovo im je u BRAKU donosilo mnogo NEPRILIKA
Bred Pit, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

DA LI STE ZNALI?

BRED PIT IZNEO ISTINU O BIVŠOJ ŽENI, MALO KO ZNA DA IMA OVAJ PROBLEM: Ovo im je u BRAKU donosilo mnogo NEPRILIKA

Pit je u intervjuu otkrio kako je njeno mesečarenje uzrokovalo probleme u braku

Objavljeno: 13:29h

Glumac i bivši muž Dženifer Aniston, Bred Pit, otkrio je njenu dobro čuvanu tajnu u jednom intervjuu koji nikada nije emitovan, piše magazin Hello.

Holivudski glumac otkrio je kako Dženifer mesečari, a taj detalj iz privatnog života znao je samo njen najbliži krug ljudi.

Pit je u intervjuu otkrio kako je njeno mesečarenje uzrokovalo probleme u braku pa je ispričao anegdotu koja se dogodila jedne noći.

Noćne avanture

"Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju", ispričao je, dodajući kako cela stvar nije bila nimalo bezazlena jer su u to doba živeli u kući smeštenoj na samoj litici.

Pit je zatim kroz šalu rekao: "Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi šta treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora."

Podsetimo, Pit i Aniston bili su jedni od najomiljenijih holivudskih parova. Venčali su se 2000, a razveli pet godina kasnije. Aniston se udala za Džastina Terua, a Pit se venčao Anđelinom Džoli, ali ni ti brakovi nisu potrajali.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.