FRAPANTNA IZJAVA ŠAKIRINOG ADVOKATA ZA NJEN BRAK SA PIKEOM: O ovome sada BRUJI ceo svet, evo kako je došlo do ovoga
Foto: Profimedia

EVO O ČEMU SE RADI

FRAPANTNA IZJAVA ŠAKIRINOG ADVOKATA ZA NJEN BRAK SA PIKEOM: O ovome sada BRUJI ceo svet, evo kako je došlo do ovoga

Mnogi su bili iznenađeni kada su pričitali šta je kazao advokat slavne pevacice

Objavljeno: 14:54h

Pau Molins, Šakirin advokat izjavio je kako bi pevačica bolje prošla da se udala za Sergija Ramosa nego za Đerara Pikea.

Šakira je, živeći u Kataloniji, bila suočena sa šest poreskih zločina, ali je izbegla tri. Sa druge strane, da je živela u Madridu tamo je daleko opuštenija situacija.

- Toliko pune usta jednakošću Španjolaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete da idete u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu - započeo je advoakt i dodao da ne bi imala ovakvih problema da je u braku sa fudbalerom Serhiom Ramosom.

Pau Molins, Šakirin advokat  izjavio je kako bi pevačica bolje prošla da se udala za Serhija Ramosa nego za Žerara Pikea
Pau Molins, Šakirin advokat izjavio je kako bi pevačica bolje prošla da se udala za Serhija Ramosa nego za Žerara Pikeafoto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

- Da se zaljubila u Serhija Ramosa, umesto u Đerara Pikea, to bi je koštalo puno manje novca - istakao je Molins, tvrdeći kako je njegova klijentkinja nevina i da nije imala želju da prevari državu.

- To je vrlo komplikovano pitanje sa svetskim umetnicima koji su uvek u pokretu - izjavio je advokat za El Monu.

Šakira i Pike raskinuli zbog prokletog novca?

Šakira i Pike bili su u vezi od 12 godina, iz koje su dobili dvoje dece Milana i Sašu. Mediji su pisali kako je navodni razlog njegova prevara sa Klarom Čijom Marti, koja je upola mlađa od njega.

Sa druge strane, Šakirin bivši momak Roberto Garsija naveo je i kako je novac glavni uzrok raskida nekadašnjeg para, koji se ipak nije oglašavao po ovom pitanju.

Bonus video:

00:26

JEDNA JE SEKULIĆ GOGA: Pevačica pravo iz Dubaija došla na MAC, evo šta je poručila za Espreso!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.