EVO ZBOG ČEGA SVI BRUJE O GLUMCU I NJEGOVOJ 25 GODINA MLAĐOJ PARTNERKI: Piletina se LEPI ZA PRSTE, ali i TRAJE
Foto: Printscreen Instagram/catherinezetajones

ljubav je to

EVO ZBOG ČEGA SVI BRUJE O GLUMCU I NJEGOVOJ 25 GODINA MLAĐOJ PARTNERKI: Piletina se LEPI ZA PRSTE, ali i TRAJE

Iako im javnost nije predviđala dugovečnost zbog razlike u godinama, ovaj par pokazao kako je njihova ljubav jaka.

Objavljeno:

Glumica Ketrin Zita-Džons (54) nedavno je emotivnom objavom na svom Instagramu čestitala suprugu Majklu Daglasu (79) 23. godišnjicu braka.

Iako im javnost nije predviđala dugovečnost zbog razlike u godinama, ovaj holivudski par pokazao kako je njihova ljubav jaka.

Na Instagramu je glumica podelila fotografije s njihovog venčanja, ali i ostale bitne trenutke zajedničkog života.

- Danas slavimo 23 godine braka. Dragi Majkl, čeka te Nobelova nagrada za mir. Volim te... od tvoje drage žene, dobitnica medalje časti zlatne zvezde - napisala je Zita-Džons ispod fotke.

Venčali su se u hotelu 'The Plaza' u Njujorku 2000. godine, a venčanje se smatra jedno od najraskošnijih. Navodno je potrošeno između 1,5 i 2 miliona dolara.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/catherinezetajones

Daglas je još tada rekao kako će njegova supruga dobiti šta god poželi, a čini se kako je njena želja bila i "Christian Lacroix" venčanica presvučena satenom i ukrašena ručno ušivenim dijamantima.

Par se upoznao na filmskom festivalu u Dovilu u Francuskoj 1996. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melani Grifit, koji su tada bili zajedno. Već prve večeri glumac je izjavio kako će on biti otac njene dece, a Ketrin se on navodno nije odmah svideo.

Bonus video:

02:29

UGOVORITE KAFU I NE OTKRIVAJTE PREVIŠE! Stručnjak o opasnostima upoznavanja preko interneta: NE ZNATE KO JE IZA EKRANA I ŠTA RADI!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.