DA LI JE OVO MOGUĆE? Oglasio se POZNATI SRBIN nakon što se ŠUŠKALO da je bio INTIMAN sa MATORINOM ŽENOM, ŠOK
Rasturene mlade, Foto: Instagram printscreen/matora23

STRAŠNO

DA LI JE OVO MOGUĆE? Oglasio se POZNATI SRBIN nakon što se ŠUŠKALO da je bio INTIMAN sa MATORINOM ŽENOM, ŠOK

U medijima se spekulisalo da su njih dvoje bili intimni, sada je on otkrio istinu

Objavljeno:

Pevač Jovan Joca Stefanović nedavno je upleten u aferu sa zadrugarkom Anitom Stanojlović.

Naime, u medijima se spekulisalo da su njih dvoje bili intimni, a u jednom trenutku je priča otišla toliko daleko, da su bila nagađanja da je Joca Stefanović napravio i dete Aniti.

- Meni takva vrsta marketinga ne treba. Za mene je to sa Anitom bio loš marketing. Demantujem sve vezano za Anitu. Devojku uopšte ne poznajem. Sa Matorom sam u odličnim odnosima i želim da se ogradim. Kad god sam bio na nastupima, Anitu nisam primećivao i mislim da nikada nije ni bila. Matora je bila nekoliko puta, nju poznajem, ne znam odakle je i potekla ta priča. Ako je i Anita bila, ja je nisam primetio, jer ne znam ni kako devojka izgleda. Matora je nekoliko puta dolazila, ostavljala je odličan bakšiš, galantna je. Za mene je ovo loš marketing. Nema ni govora o pravljenu dece, obična budalaština - priča Joca i dodaje:

Pevač iskreno o svemu
Pevač iskreno o svemufoto: Instagram printscreen/jovan.s.stefanovic

- Prvo ja kad radim ne pijem, drugo ne ostajem posle nastupa ni sa kim. Ne mogu da gledam ni sebe, ni ljude, ni nikoga. Nismo Anita i ja nikada bili intimni. Kako je mogla da izgubi bebu i odmah da uđe u Zadrugu? Video sam da je i Milica Dugalić iznela u javnost da je čula priču da smo Anita i ja bili intimni. Od koga si ti čula priče molim te? 20 godina nije izašla iz kuće. Poznajem je dugi niz godina, razočarala me svojom izjavom - zaključuje Joca za "Blic".

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.