DEVOJKA UMRLA NA KONCERTU, SADA ISCURELI SNIMCI GDE PEVAČICA MOLI DA SE DONESE LJUDIMA VODA: Organizatori KULIRALI
Tejlor Svift, Foto: Instagram printscreen/taylorswift

DA LI JE MOGUĆE?

DEVOJKA UMRLA NA KONCERTU, SADA ISCURELI SNIMCI GDE PEVAČICA MOLI DA SE DONESE LJUDIMA VODA: Organizatori KULIRALI

Zabrinuta Tejlor Svift molila redare da priskoče u pomoć, svi je ignorisali

Objavljeno: 14:49h

Na koncertu Tejlor Svift u Rio de Žaneiru preminula je 23-godišnja obožavateljka Ana Klara Benevides.

Devojka se iznenada srušila na stadionu Olímpico Nilton Santos, a lekari koji su se zatekli na licu mesta pokušavali su da je ožive. Prebačena je u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali nije joj bilo spasa.

Brazilski mediji pišu da je na dan koncerta u Riu bilo više od 38 stepeni Celzijusovih, dok je temperatura na samom stadionu dosezala i 60 stepeni, a na koncert je bilo zabranjeno unositi vodu.

Portal Fohla De Sao Paolo navodi i kako su vatrogasci na stadionu pomagali preko 1.000 drugih obožavatelja koji su zbog vrućine padali u nesvest.

Nakon vesti o tragediji, društvenim mrežama proširio se snimak na kome Tejlor moli redare na stadionu da publici daju vodu.

"Tejlor Svift je nekoliko puta zamolila redare da daju vodu obožavateljima, a oni su je ignorisali pa je to sama uradila tokom koncerta", stoji u opisu videa koji se širi društvenim mrežama, u kojem se može videti da Tejlor baca flašicu vode u publiku koja viče: "Vode, vode!"

"Ljudima ovde treba vode. Ko god da je odgovoran, pobrinite se da se to dogodi", govori Tejlor na snimci.

@swifthazed13 MULTIPLE fans passed out during tonight’s show a 23 year old girl lost her life today because of the heat and exhaustion. water bottles were not allowed and the ones inside the stadium were so expensive. this should never have happened and it could have easily been avoided. RIP Ana. #taylorswift #theerastour #tstheerastour #erastour #swiftie #swifttok ♬ original sound - swifthazed13🪩⭐️

Kantautorka se nakon tragičnog događaja oglasila na Instagramu.

"Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali slomljena srca moram reći da smo večeras pre mog koncerta izgubili obožavateljku. Ne mogu vam ni reći koliko sam skrhana zbog toga. Nemam puno informacija osim činjenice da je bila jako lepa i premlada. Moje slomljeno srce je uz njenu porodicu i prijatelje. Ovo je zadnje što sam mislila da će se dogoditi kada sam odlučila da u sklopu turneje nastupim u Brazilu", napisala je Tejlor u pričama na svom profilu na Instagramu.

Tejlor Svift ima još dva zakazana koncerta u Rio de Žaneiru, u subotu i nedelju uveče, a istakla je da na njima neće pričati o smrti obožavateljke, jer je preplavljena tugom.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.